Varno in zdravo na dogodke

10. Kongres javnega naročanja
Strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja

Datum: 14. 9. 2021, 9.00–18.00
Datum: 15. 9. 2021, 9.00–14.30
Lokacija: Portorož in spletni dogodek
Področje: Javna naročila
Izobraževanje s kreditnimi točkami, področje: javna naročila
Število kreditnih točk: 4 točke
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 410,00 € brez DDV
Kotizacija s knjigo: 478,68 € brez DDV.
Kaj ste med najhujšo pandemijo najbolj pogrešali? Druženje z znanci in prijatelji? Hobije in ustaljene načine preživljanja časa? Izobraževanje in napredovanje na različnih področjih? 
 
Kongres javnega naročanja je že deset let pomemben vir kakovostnega pridobivanja novega znanja in izkušenj ter tudi učinkovit način sklepanja novih znanstev in ohranjanja pomembnih poslovnih stikov. Letos se bo odvijal v deseti, jubilejni izvedbi.
 
S strokovnega vidika prinaša poglobljen pregled novosti, ki jih vsebuje predlog novele ZJN-3B, ter podrobno obravnavo glavnega izziva, s katerim se soočamo v javnih naročilih v tem obdobju: s povišanjem cen materialov pri pogodbah o izvedbi javnega naročanja. Predstavljene bodo najnovejša praksa Državne revizijske komisije, v zadnjem času pogosto zaznana problematika prekrškov za ponudnike, dileme v zvezi z izpolnjevanjem pogojev v različnih oblikah povezovanja ponudnikov ter kako pravilno uporabiti popravni mehanizem.
 
Nestrpno pričakovanje pa gre tudi večernemu dogodku, ki bo zaradi veselja do druženja ter okroglega jubileja letos še posebej zanimiv.
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na KJN 2021 – največjem in najbolj strokovnem dogodku s področja javnih naročil v Republiki Sloveniji.
 
Spletna stran dogodka: https://kjn.uradni-list.si/
AAA Zlata odličnost