Varno in zdravo na dogodke

"Pogajanja, ne, hvala!" – Učinkovite pogajalske tehnike v poslovnih in neposlovnih situacijah

Datum: 13. 2. 2024, 9.00–13.00
Lokacija: dvorana Uradnega lista RS, Dunajska c. 167, Ljubljana
Področje: Drugo
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 244,00 € brez DDV

O dogodku

Delavnica "Pogajanja, ne, hvala!" je namenjena udeležencem, ki se želijo naučiti najuspešnejših pogajalskih tehnik, ki se uporabljajo v poslovnih, kriznih ali drugih situacijah. Udeleženci bodo pridobili znanja in veščine, kako se ustrezno pripraviti na pogajanja, kako učinkovito preprečiti neželene pogajalske situacije ter spoznali najbolj učinkovite metode za dosego uspešnih rezultatov.

Program

9.00–9.45        Pogajalske tehnike in njihov pomen

9.45–10.00      Priprava na pogajanja

10.00–10.30    Preprečevanje pogajanj

10.30–11.00    Odmor s kavo za mreženje

11.00–11.30     Učinkovite pogajalske tehnike

11.30–12.30     Metoda najbolj učinkovitih pogajanj

12.30–13.00    Uporaba v praksi in zaključek

 

Metode dela na delavnici:

 • Interaktivne vaje in igre vlog za praktično vadbo pogajalskih veščin.
 • Primeri iz resničnih pogajalskih situacij za razumevanje različnih pristopov.
 • Delavnice za deljenje izkušenj med udeleženci.
 • Skupinske diskusije in razprave o strategijah in taktikah pogajanj.

Cilji delavnice:

Cilj delavnice je, da bodo udeleženci pridobili praktične veščine in strategije za učinkovito upravljanje s pogajanji v kriznih situacijah vladnih agencij. Hkrati bodo razvili zavedanje o situacijah, ko je smiselno preprečiti pogajanja in uporabiti alternative za reševanje konfliktov. Delavnica bo interaktivna, s poudarkom na praktičnih vajah in simulacijah, da se udeleženci aktivno vključijo v učenje in pridobijo konkretne spretnosti za učinkovito reševanje pogajalskih situacij v praksi. Med njimi so:

 1. Spoznavanje osnovnih pojmov in konceptov pogajanj.
 2. Razumevanje vpliva empatije in čustvene inteligence v pogajanjih.
 3. Razvoj strategij za učinkovito pripravo na pogajanja.
 4. Prepoznavanje situacij, kjer pogajanja niso najboljši pristop.
 5. Vadba najuspešnejših pogajalskih tehnik v simulacijah.
 6. Razvijanje sposobnosti doseženega soglasja in reševanja konfliktov.
 7. Raziskovanje najučinkovitejše metode za dosego želenih rezultatov.

Predavateljica

 


Irena Grofelnik, EMBA, Team Transformation Professional Coach, Points of you® Certified Expert

Diplomantka Poslovno-ekonomske fakultete v Mariboru se je vpisala na magistrski študij davčnega prava na Pravni fakulteti v Mariboru in kasneje na Executive MBA na Poslovni šoli Cotrugla v Zagrebu, kjer je leta 2009 diplomirala. Izkušnje je na vodstvenih pozicijah nabirala v podjetjih Atlantic Grupa, Steklarna Hrastnik, KID, zadnjih 9 let pa kot lastnica podjetja Spiriton transformira in trenira prodajne ekipe in organizira vodstvene treninge. Specializirana za področje prodaje sodeluje pri projektih tržne preobrazbe, odpiranju prodajnih poti in razvoju inovativnih strategij poslovanja ter kreiranju vzdržnih poslovnih modelov. Posebno je orientirana v povečevanje zavzetosti zaposlenih in razvoju timskega dela ter motivacije. Od leta 2019 sodeluje pri razvoju zaposlenih v NLB d.d., kot prodajna coachinja  je razvijala mlade v Addiko banki d.d., kot strateška svetovalka, trenerka in coachinja pa sodeluje tudi s podjetji na Hrvaškem in v BIH. Na Poslovni šoli Altius v Zagrebu je že četrto leto gostujoča predavateljica in nosilka predmeta »Vodenje in izgradnja timov«. Je tudi certificirana trenerka L.1 in L.2 Points of you® Akademije za uporabo orodij in facilitacijo coachinga. V preteklosti je sodelovala z Modro akademijo, kjer je kot predavateljica slovenskim učiteljem govorila na temo coachinga in izvajala coaching izobraževanja za učitelje. Kot coachinja ima pri ustanovi Team Transformation Academy pridobjen certifikat s področja transformacije timov (Team Transformation Professional Coach). Irena je ustanovna članica WomenH2H mednarodne organizacije, ki pomaga bodočim podjetnicam pri gradnji lastnega posla ter osebnega in profesionalnega razvoja. V lokalnem okolju je aktivna članica Kluba Excellentia.

Kotizacija in plačilo

 • 244,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

 

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti