Uradni list

Številka 108
Uradni list RS, št. 108/2021 z dne 9. 7. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 108/2021 z dne 9. 7. 2021

Kazalo

Ob-2500/21, Stran 1540
Na podlagi sklepa ravnateljice ŠC, OE Srednje šole, Na gradu 4a, 2390 Ravne na Koroškem, mag. Ivanke Stopar, prof., in na podlagi sistemizacije delovnih mest, razpisuje šola za šolsko leto 2020/2021 naslednja prosta delovna mesta:
1. 1 učitelja-ice za poučevanje strokovnih predmetov metalurgije za krajši od polnega (60 %) in določen delovni čas. Za delovno mesto se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021.
2. 1 učitelja-ice praktičnega pouka strojništva z znanji CNC programiranja za določen in poln delovni čas. Za delovno mesto se zahteva srednja oziroma višješolska izobrazba strojne smeri, osnovni poklic strugar, opravljena pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021.
3. 1 učitelja-ice praktičnega pouka mehatronike za določen in poln delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva srednješolska oziroma višješolska izobrazba ustrezne smeri, s predhodnim poklicem mehatronik operater, pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021.
4. 1 učitelja-ice praktičnega pouka strojništva z osnovnim poklicem oblikovalec kovin ali strugar za poln in določen delovni čas. Za delovno mesto se zahteva srednja ali višješolska izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021.
5. 1 učitelja-ice za pouk umetnostne vzgoje za določen in krajši od polnega delovnega časa (30 %). Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021.
6. 1 učitelja-ico športne vzgoje za poln in nedoločen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili s 1. 9. 2021.
7. 2 učitelja-ici za poučevanje strokovnih predmetov računalništva in elektrotehnike za določen in poln delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo in strokovni izpit. Delovni razmerji bomo sklenili za čas enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021.
8. 1 učitelja-ico za poučevanje naravoslovnih predmetov in specialno pedagogiko za delo z dijaki s posebnimi potrebami za poln in nedoločen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili s 1. 9. 2021.
9. 1 računovodja-inja za poln in nedoločen delovni čas s poskusno dobo 2 mesecev. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva višješolska izobrazba ekonomske smeri. Delovno razmerje bomo sklenili s 1. 8. 2021.
10. 1 tehničnega delavca-ko-vzdrževalca-ko učne tehnologije V. in asistenta-ko V. za poln in nedoločen delovni čas s poskusno dobo 2 mesecev. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva srednješolska izobrazba elektro ali računalniške smeri, najmanj 5 let delovnih izkušenj izven vzgoje in izobraževanja. Delovno razmerje bomo sklenili s 1. 9. 2021.
11. 1 referenta-ko VI za polovični in določen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva višješolska izobrazba ekonomske smeri. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta s pričetkom dela 1. 9. 2021 do 30. 9. 2022.
Prošnje o izpolnjevanju pogojev, ki mora obvezno vsebovati tudi potrdilo o nekaznovanosti, pošljite na naslov: Šolski center, OE Srednja šola, Na gradu 4a, 2390 Ravne na Koroškem, s pripisom »Razpis«, najkasneje do 16. 7. 2021.
Šolski center Ravne 
Srednja šola Ravne 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti