Uradni list

Številka 91
Uradni list RS, št. 91/2020 z dne 26. 6. 2020
Uradni list

Uradni list RS, št. 91/2020 z dne 26. 6. 2020

Kazalo

Ob-2300/20, Stran 1372
Na podlagi sklepa ravnateljice ŠC; OE Srednje šole, Na gradu 4a, 2390 Ravne na Koroškem, mag. Ivanke Stopar, prof., in na podlagi sistemizacije delovnih mest, razpisuje šola za šolsko leto 2020/2021 prosta delovna mesta:
1. 1 učitelja-ice za poučevanje strokovnih predmetov metalurgije za poln in določen delovni čas. Za delovno mesto se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta.
2. 1 učitelja-ice praktičnega pouka strojništva z znanji CNC programiranja, za določen in poln delovni čas. Za delovno mesto se zahteva srednja oziroma višješolska izobrazba strojne smeri, osnovni poklic strugar, opravljena pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
3. 1 učitelja-ice praktičnega pouka mehatronike za določen in poln delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva srednješolska oziroma višješolska izobrazba ustrezne smeri, s predhodnim poklicem mehatronik operater, pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
4. 1 učitelja-ice praktičnega pouka strojništva z osnovnim poklicem oblikovalec kovin ali strugar za poln in določen delovni čas. Za delovno mesto se zahteva srednja ali višješolska izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
5. 1 učitelja-ice za pouk umetnostne vzgoje za določen in krajši od polnega delovnega časa (10 % zaposlitev). Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta.
6. 1 učitelja-ico športne vzgoje za polovičen in določen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
7. 2 učitelja-ici za poučevanje strokovnih predmetov računalništva in elektrotehnike za določen in poln delovni čas. Za zasedbo delovnega mesa se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
8. 1 učitelja-ico za poučevanje naravoslovnih predmetov za poln in določen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
Šolski center Ravne Srednja šola Ravne 

AAA Zlata odličnost