Uradni list

Številka 55
Uradni list RS, št. 55/2019 z dne 13. 9. 2019
Uradni list

Uradni list RS, št. 55/2019 z dne 13. 9. 2019

Kazalo

I D 409/2016-64 Os-2849/19, Stran 1911
Pri Okrajnem sodišču v Kranju je v teku zapuščinski postopek po pokojnem Francu Fendetu, roj. 7. 11. 1929, umrlem 1. 4. 2002, nazadnje stanujočem na naslovu Oberstar 7, DE 7129 Brackenheim.
Zapustnik je bil razvezan in brez potomcev. Imel je mamo Frančiško Cederman, poročeno Fende in očeta Fende Franca. Starša sta umrla pred zapustnikom, bratov in sester ni imel.
Oče zapustnika Franc Fende je imel brata Fende Valentina, ki je imel hčerke Marijo Lukanc, Nežo Urbanček, Frančiško Fende, Ivano Fende, Angelo Fende ter sina Fende Jožeta. Vsi so pokojni, Frančiška Fende in Ivana Fende sta umrli pred zapustnikom in nista imeli potomcev. Sestrična zapustnika Marija Lukanc je zapustila hčerki Ano Sajovic in Frančiško Lukanc. Sestrična zapustnika Neža Urbanček je zapustila hčerke Nežo Benedičič, Antonijo Ojsteršek in Pavlo Omers. Antonija Ojsteršek in Pavla Omers sta pokojni. Antonija Ojsteršek je zapustila hči Vesno Ojsteršek. Pavla Omers je zapustila sina Marjana Omersa in hči Jano Žagar. Bratranec zapustnika Jože Fende je zapustil hčerki Ljudmilo Sekne in Ivano Zdešar ter sina Fende Janeza. Sestrična zapustnika Angela Fende je zapustila hčerki Angelo Pilar, Kristino Potočnik in sina Janeza Rozmana. Vsi trije so pokojni. Angela Pilar je zapustila sina Franca Pilarja in hči Marjetko Hafner. Kristina Potočnik je zapustila sina Francija Potočnika in hči Ireno Razinger. Sin Janez Rozman je zapustil sinova Vilka Rozmana in Matjaža Rozmana (slednji je pokojni, zapustil je hči Anito Rozman) ter hči Natašo Rozman Kavčič.
Mama zapustnika Frančiška Fende je imela brata Cuderman Ignacija, ki je zapustil hčerki Cirilo Cuderman in Francko Cuderman ter sinove Cuderman Mirka, Cuderman Jožeta ter Slavka Cuderman in Vinka Cudermana. Slednja dva sta pokojna. Slavko Cuderman je zapustil hči Alenko Cuderman in sina Cuderman Slavka ml. Vinko Cuderman je umrl pred zapustnikom in je zapustil sina Cuderman Aleša. Mama zapustnika Frančiška Fende je imela še brata Franca Cedermana (rojenega 1886 leta).
Ker podatki o vseh dedičih III. dednega reda sodišču niso znani, sodišče na podlagi določbe 206. člena Zakona o dedovanju poziva vse, ki mislijo, da imajo pravico do dediščine na podlagi zakona, da se priglasijo sodišču v enem letu od objave tega oklica.
Po preteku tega roka bo sodišče zapuščinski postopek nadaljevalo in ga zaključilo na podlagi podatkov, s katerimi razpolaga.
Okrajno sodišče v Kranju
dne 19. 8. 2019

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti