Uradni list

Številka 32
Uradni list RS, št. 32/2019 z dne 17. 5. 2019
Uradni list

Uradni list RS, št. 32/2019 z dne 17. 5. 2019

Kazalo

Ob-2160/19, Stran 1054
Občina Črenšovci na podlagi 10. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98), Pravilnika o sofinanciranju letnih programov športa v Občini Črenšovci (Uradni list RS, št. 19/05), Odloka o proračunu Občine Črenšovci za leto 2019 (Uradni list RS, št. 17/19) in Letnega programa športa Občine Črenšovci v letu 2019, sprejetega na 5. seji Občinskega sveta Občine Črenšovci dne 23. 4. 2019, objavlja
javni razpis 
za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov športa za leto 2019, ki jih bo v letu 2019 občina sofinancirala iz občinskega proračuna
I. Predmet javnega razpisa
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje programov športa z naslednjimi vsebinami:
1. interesna športna vzgoja predšolskih in šolskih otrok,
2. športna vzgoja otrok in mladine usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport,
3. kakovostni in vrhunski šport,
4. športna rekreacija,
5. izobraževanje,
6. delovanje športnih društev,
7. športne prireditve.
II. Razpisni pogoji
Na razpisu lahko sodelujejo športna društva, njihova združenja in drugi subjekti, ustanovljeni na podlagi zakona o zavodih, zakona o društvih in zakona o gospodarskih družbah, če izpolnjujejo naslednje pogoje:
– so registrirani za izvajanje športne dejavnosti najmanj eno leto,
– imajo sedež v Občini Črenšovci,
– imajo materialne, kadrovske, prostorske in organizacijske pogoje za uresničevanje načrtovanih športnih aktivnost,
– imajo organizirano redno dejavnost in vadbo za določene športne programe,
– imajo urejeno evidenco o članstvu.
III. Način prijave in rok za prijavo
Prijava na javni razpis mora biti izdelana izključno na razpisnih obrazcih, ki so sestavni del razpisne dokumentacije in vsebovati vse zahtevane priloge in dokazila, ki so navedena v razpisnih obrazcih.
Prijave je potrebno poslati na naslov: Občina Črenšovci, Prekmurske čete 20, 9232 Črenšovci, z oznako »Razpis – šport 2019«.
Zadnji rok za oddajo je 17. 6. 2019. Prepozno prispele vloge ne bodo obravnavane. Šteje se, da je vloga prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo ponudb oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali tega dne do 12. ure oddana na sedež občinske uprave Občine Črenšovci.
IV. Postopek obravnave prijav
Odpiranje prijav ne bo javno.
Pravočasno prispele prijave bo ovrednotila Komisija za šport Občine Črenšovci. O izidu javnega razpisa bodo vlagatelji pisno obveščeni in pozvani k podpisu pogodbe.
V. Razpisna dokumentacija: interesenti lahko razpisno dokumentacijo dvignejo na sedežu Občine Črenšovci. Dodatne informacije v zvezi z razpisom dobijo na tel. 02/573-57-50.
Občina Črenšovci 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti