Uradni list

Številka 68
Uradni list RS, št. 68/2018 z dne 26. 10. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 68/2018 z dne 26. 10. 2018

Kazalo

Št. 37/2018-GJ Ob-3115/18, Stran 2207
Javni razpis 
za podelitev koncesije za izvajanje izbirne gospodarske javne službe za dobavo toplote iz kotlovnice na lesno biomaso v OŠ Preserje v Občini Brezovica
Podatki o naročniku/koncendentu: Občina Brezovica, Tržaška cesta 390, 1351 Brezovica, kontaktna oseba: Marko Čuden, podžupan, tel. 01/360-17-70, e-pošta: marko.cuden@brezovica.si.
Predmet in obseg koncesije: podelitev koncesije za izvajanje izbirne gospodarske javne službe za dobavo toplote iz kotlovnice na lesno biomaso v OŠ Preserje v Občini Brezovica.
Koncesijski akt: Odlok o določitvi in načinu izvajanja izbirne gospodarske javne službe za dobavo toplote v Občini Brezovica (Uradni list RS, št. 58/18).
Območje izvajanja dejavnosti: Občina Brezovica.
Začetek in čas trajanja koncesije: koncesija se podeli za obdobje 15 let v skladu z Odlokom o načinu izvajanja izbirne gospodarske javne službe oskrbe s toploto iz kotlovnice na lesno biomaso v Občini Brezovica.
Postopek izbire koncesionarja: odločbo o izbiri koncesionarja za podelitev koncesije za izvajanje gospodarske javne službe za dobavo toplote iz kotlovnice na lesno biomaso v OŠ Preserje v Občini Brezovica, bo izdala občinska uprava Občine Brezovica v skladu z 207. členom Zakona o splošnem upravnem postopku (Uradni list RS, št. 24/06 – uradno prečiščeno besedilo, 105/06 – ZUS-1, 126/07, 65/08, 47/09 – odl. US, 48/09 – popr., 8/10 in 82/13).
Kraj in čas dviga razpisne dokumentacije: razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnih straneh Občine Brezovica (www.brezovica.si). Razpisna dokumentacija je na voljo zainteresiranim osebam brezplačno.
Rok za predložitev ponudb: ponudbe morajo prispeti na naslov naročnika Občina Brezovica, Tržaška cesta 390, 1351 Brezovica, najkasneje do 16. 11. 2018 do 8. ure. Ponudniki oddajo prijave po pošti ali osebno na naslov naročnika. Ponudbe morajo ne glede na način dostave prispeti do vložišča do zgoraj navedenega roka, sicer se bodo štele za prepozno prejete. Ovojnica mora biti zaprta tako, da je na odpiranju možno preveriti, da je zaprta tako, kot je bila predana. Ponudnik na ovitek prijave nalepi izpolnjen obrazec vzorca označitve prijave.
Javno odpiranje ponudb bo potekalo na sedežu naročnika: Občina Brezovica, Tržaška cesta 390, 1351 Brezovica, 16. 11. 2018 ob 10. uri. Prisotni predstavniki ponudnikov morajo predložiti pisno pooblastilo za sodelovanje na odpiranju prijav.
Pogoji prijave na razpis:
Kot ponudnik lahko na razpisu konkurira vsaka pravna ali fizična oseba, ki je registrirana za dejavnost, ki je predmet razpisa. Na razpisu lahko konkurira tudi konzorcij pravnih in fizičnih oseb, ki skupaj izpolnjujejo pogoje oziroma so registrirani za dejavnost, ki je predmet razpisa. Pogoji so natančno navedeni v razpisni dokumentaciji, ponudnik mora ponudbi priložiti dokumente, zahtevane v razpisni dokumentaciji. Ponudbe morajo biti pripravljene v skladu z razpisno dokumentacijo.
Razpisna dokumentacija natančno določa predmet javnega razpisa, pogoje in merila za izbiro najugodnejšega ponudnika
Merila za izbor:
Pri izbiri najugodnejše in sprejemljive ponudbe bo upoštevano naslednje merilo:
Najnižja ponujena povprečna cene za toploto (EUR/MWh) – razvidno iz obrazca prijave.
Ponudniki morajo pri oblikovanju cene upoštevati podatke Poglavja 1, točke 1 Predmet javnega razpisa in koncesijsko dobo 15 let.
Ponudnik, ki ponudi najnižjo povprečno ceno toplote (brez upoštevanih zakonsko predpisanih dajatev) za obdobje, izraženo v EUR/MWh brez DDV.
Pogoj za veljavnost vlog: kandidati morajo za veljavnost vloge predložiti finančno zavarovanje za resnost vloge.
Koncesijsko obdobje začne teči z dnem pričetka obratovanja kotlovnice, ki se ugotovi zapisniško.
Rok, v katerem bodo kandidati obveščeni o izidu javnega razpisa: o izidu razpisa bodo kandidati pisno obveščeni predvidoma v roku 60 dni od roka za oddajo končnih ponudb.
Prijava na razpis: kandidati lahko prijavo na razpis oddajo samo na originalni razpisni dokumentaciji, dostopni na spletnih straneh Občine. Brezovica. Razpisno dokumentacijo je potrebno dosledno izpolniti in priložiti vse zahtevane priloge.
Občina Brezovica 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti