Uradni list

Številka 33
Uradni list RS, št. 33/2018 z dne 18. 5. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 33/2018 z dne 18. 5. 2018

Kazalo

Št. 110-84 Ob-2200/18, Stran 1214
Javni zdravstveni zavod Splošna bolnišnica Trbovlje na podlagi 21. in 21.a člena Statuta JZZ Splošne bolnišnice Trbovlje razpisuje prosto delovno mesto
pomočnika direktorja za zdravstveno nego (m/ž)
Kandidat za imenovanje na razpisano delovno mesto, mora poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, izpolnjevati še naslednje pogoje:
– ima predizobrazbo iz zdravstvene nege na prvi stopnji in najmanj izobrazbo pridobljeno po študijskem programu druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskem programu druge stopnje, in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena na 8. raven,
– veljavna licenca,
– najmanj 4 leta delovnih izkušenj s področja delovnih mest v zdravstvu,
– organizacijske in vodstvene sposobnosti,
– predloži program dela in razvoja zdravstvene nege SB Trbovlje za čas mandata.
Zaželeno je tudi, da kandidat prijavi priloži še življenjepis s časovno opredelitvijo delovnih izkušenj in izobraževanj, da ima delovne izkušnje na vodstvenih delovnih mestih, dobro poznavanje dela z računalnikom, poznavanje zakonodaje s področja zdravstva in varovanja osebnih podatkov in zelo dobre komunikacijske veščine.
Imenovanje kandidata za pomočnika direktorja za zdravstveno nego je vezano na mandat strokovnega direktorja bolnišnice. Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za čas mandata (do 31. 8. 2020) za polni delovni čas. Po poteku mandata je kandidat lahko ponovno imenovan.
Rok, do katerega se sprejemajo prijave, je do vključno 31. 5. 2018. Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju zakonskih in posebnih pogojev, ki jih določa Statut JZZ Splošne bolnišnice Trbovlje ter programom dela in razvoja zdravstvene nege, kandidati pošljejo na naslov: Splošna bolnišnica Trbovlje, Rudarska cesta 9, 1420 Trbovlje, z oznako: ne odpiraj! »Prijava na razpis – pomočnik direktorja«.
Kandidati bodo o izbiri pisno obveščeni v roku 30 dni od objave razpisa.
Javni zdravstveni zavod Splošna bolnišnica Trbovlje 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti