Uradni list

Številka 29
Uradni list RS, št. 29/2018 z dne 26. 4. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 29/2018 z dne 26. 4. 2018

Kazalo

Ob-2084/18, Stran 995
Spremembe 
Javnega razpisa za predložitev projektov v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska (referenčna številka: 4300-116/2015)
V skladu s 16. točko – Spremembe javnega razpisa, zgoraj navedenega javnega razpisa, je originalno besedilo razpisne dokumentacije spremenjeno v slovenski, madžarski in angleški verziji, kot je navedeno v nadaljevanju. Prijavitelji so dolžni upoštevati le spremembe, ki so objavljene na naslednji spletni strani: www.si-hu.eu.
Slovenska verzija javnega razpisa je spremenjena, kot sledi:
2. Pravna podlaga
Na koncu se doda alineja:
– Zapisnik 7. pisne procedure programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Madžarska z dne 14. april 2018.
13. Izbor projektov
Preverjanje administrativne ustreznosti in upravičenosti
Za prvim odstavkom se vstavi nov odstavek:
V primeru manjkajočih prevodov iz merila A4 administrativne ustreznosti in upravičenosti (Vloga je sestavljena v ustreznem jeziku/jezikih), se kontaktira vodilnega partnerja za dopolnitve (za max. 4 polja znotraj merila A4). V zvezi z merilom administrativne ustreznosti in upravičenosti A3 (Oddane so vse obvezne priloge.) vloge ni možno dopolniti. Vodilni partner ima možnost dopolniti vlogo v roku 5 koledarski dni. V primeru, da projekt še vedno ne zadosti merilom administrativne ustreznosti in upravičenosti, se projekt zavrne. Projekt v nadaljevanju ne bo predmet ocenjevanja kakovosti.
Služba vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti