Uradni list

Številka 36
Uradni list RS, št. 36/2015 z dne 25. 5. 2015
Uradni list

Uradni list RS, št. 36/2015 z dne 25. 5. 2015

Kazalo

1500. Pravilnik o kriterijih za obročno plačilo komunalnega prispevka za opremljanje s kanalizacijskim omrežjem v naseljih Podbrezje, Bistrica in Žeje, stran 3995.

  
Na podlagi tretjega odstavka 15. člena Odloka o programu opremljanja stavbnih zemljišč in merilih za odmero komunalnega prispevka za opremljanje s kanalizacijskim omrežjem v naseljih Podbrezje, Bistrica in Žeje (Uradni list RS, št. 28/15) je Občinski svet Občine Naklo na 4. redni seji dne 8. 4. 2015 sprejel
P R A V I L N I K
o kriterijih za obročno plačilo komunalnega prispevka za opremljanje s kanalizacijskim omrežjem v naseljih Podbrezje, Bistrica in Žeje
1. člen
Ta pravilnik določa kriterije za obročno plačevanje komunalnega prispevka za opremljanje s kanalizacijskim omrežjem v naseljih Podbrezje, Bistrica in Žeje.
2. člen
Obročno plačevanje se na zahtevo stranke dovoli brezobrestno, v največ 24 zaporednih mesečnih obrokih. Prvi obrok mora biti plačan v 30 dneh po pravnomočnosti odločbe o komunalnem prispevku.
Znesek posameznega obroka ne sme biti manjši od 50,00 EUR.
Sestavni del tega pravilnika je Zahteva za obročno plačevanje komunalnega prispevka.
3. člen
Zavezanec za plačilo komunalnega prispevka vloži zahtevo za obročno plačevanje komunalnega prispevka najkasneje v 15 dneh od prejema informativnega izračuna komunalnega prispevka ali izjemoma kasneje, v primeru nastopa spremenjenih okoliščin zmožnosti plačevanja, kar mora zavezanec posebej utemeljiti.
4. člen
O zahtevi za obročno plačevanje komunalnega prispevka odloči občinska uprava.
5. člen
Priključek objekta na kanalizacijsko omrežje se sme izvesti šele po pravnomočnosti odločbe o komunalnem prispevku.
6. člen
Kolikor zavezanec zamudi s plačilom dveh zaporednih obrokov, zapade v takojšnje plačilo celotni neplačani komunalni prispevek. V takem primeru Občina Naklo izterja dolg z izvršbo in obračuna zamudne obresti.
7. člen
Ta pravilnik začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 351-0016/2015-7
Naklo, dne 19. maja 2015
Župan
Občine Naklo
Marko Mravlja l.r.
 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti