Uradni list

Številka 43
Uradni list RS, št. 43/2014 z dne 13. 6. 2014
Uradni list

Uradni list RS, št. 43/2014 z dne 13. 6. 2014

Kazalo

1768. Sklep o izločitvi enote Družinski center Mala ulica iz Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih in organiziranju enote kot samostojnega Javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani, stran 4643.

Na podlagi drugega odstavka 51. člena Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/I/91, 45/I/94 – odl. US, 8/96, 36/00 – ZPDZC in 127/06 – ZJZP) in 27. člena Statuta Mestne občine Ljubljana (Uradni list RS, št. 66/07 – uradno prečiščeno besedilo in 15/12) je Mestni svet Mestne občine Ljubljana na 35. seji dne 9. 6. 2014 sprejel
S K L E P
o izločitvi enote Družinski center Mala ulica iz Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih in organiziranju enote kot samostojnega Javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani
1. člen
Iz Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, Resljeva cesta 18, Ljubljana, se izloči notranja organizacijska enota (v nadaljnjem besedilu: enota) Družinski center Mala ulica, ki deluje na lokaciji Prečna ulica 7, Ljubljana.
2. člen
Izločena enota javnega zavoda iz prejšnjega člena tega sklepa se organizira kot samostojni Javni zavod Mala ulica – Center za otroke in družine v Ljubljani (v nadaljnjem besedilu: Javni zavod Mala ulica).
3. člen
Celotno premoženje Mestne občine Ljubljana na lokaciji enote iz 1. člena tega sklepa, s katerim je upravljal Javni zavod Mladi zmaji – Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, se prenese v upravljanje novoustanovljenemu Javnemu zavodu Mala ulica.
4. člen
Delavce enote javnega zavoda iz 1. člena tega sklepa prevzame novoustanovljeni Javni zavod Mala ulica.
5. člen
Javni zavod Mala ulica prevzame pravice in obveznosti, nastale v zvezi z delovanjem Javnega zavoda Mladi zmaji – Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, v obsegu, ki se nanaša na izločeno enoto javnega zavoda iz 1. člena tega sklepa.
6. člen
Vse pravice in obveznosti v zvezi z izločitvijo enote javnega zavoda ter organiziranjem enote kot samostojnega Javnega zavoda Mala ulica se uredijo v Sklepu o ustanovitvi Javnega zavoda Mala ulica.
7. člen
Ta sklep začne veljati z dnem uveljavitve Sklepa o ustanovitvi Javnega zavoda Mala ulica in se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 602-94/2014-3
Ljubljana, dne 9. junija 2014
Župan
Mestne občine Ljubljana
Zoran Janković l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti