Uradni list

Številka 20
Uradni list RS, št. 20/2008 z dne 27. 2. 2008
Uradni list

Uradni list RS, št. 20/2008 z dne 27. 2. 2008

Kazalo

691. Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o postopkih vračanja vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje dejanskim končnim upravičencem na območju Občine Dolenjske Toplice, stran 1708.

Na podlagi 6. člena Zakona o vračanju vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje – uradno prečiščeno besedilo (Uradni list RS, št. 54/07 – UPB4) in 7. in 16. člena Statuta Občine Dolenjske Toplice (Uradni list RS, št. 93/07) je Občinski svet Občine Dolenjske Toplice na 4. seji dne 14. 2. 2008 sprejel
P R A V I L N I K
o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o postopkih vračanja vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje dejanskim končnim upravičencem na območju Občine Dolenjske Toplice
1. člen
S tem pravilnikom se spreminja in dopolnjuje Pravilnik o postopkih vračanja vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje dejanskim končnim upravičencem na območju Občine Dolenjske Toplice (Uradni list RS, št. 81/02).
2. člen
Četrti člen pravilnika se spremeni tako, da se glasi:
»(1) Seznam končnih upravičencev se objavi na oglasni deski in spletni strani občine v roku 30 dni od sklenjene pisne poravnave. Seznam končnih upravičencev se izdela na podlagi vloženih zahtevkov za vračilo vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje.
(2) Seznam končnih upravičencev je izobešen 30 dni. V tem roku se lahko podajajo spremembe, ki so vezane na podatke končnega upravičenca (naslov, številka transakcijskega računa) ter morebitne pravne naslednike končnega upravičenca.
(3) Na podlagi podanih sprememb se v roku 30 dni izdela dokončno verzijo seznama upravičencev, ki je podlaga za pripravo pogodb o vračilu vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje.
(4) Pogodbe o vračilu vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje je potrebno posredovati upravičencem v podpis v roku 45 dni po izdelavi dokončne verzije seznama upravičencev. Pogodbe vsebujejo osebne podatke upravičenca, številka transakcijskega računa na katerega se nakazuje vračilo vlaganj v telekomunikacijsko omrežje, morebitne pravne naslednike upravičenca ter določilo, da so s poplačilom pogodbenega zneska poravnane vse obveznosti in terjatve iz naslova vlaganj v telekomunikacijsko omrežje in iz tega naslova upravičenec ne bo uveljavljal nobenih zahtevkov več.
(5) Upravičenci so dolžni pogodbo o vračilu vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje podpisati in vrniti na naslov Občine Dolenjske Toplice v roku 15 dni od prejema pogodbe. Kolikor upravičenec pogodbe ne podpiše in vrne v določenem roku, se šteje, da upravičenec odstopa od vloženega zahtevka za vračilo vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje.
(6) Podpisana pogodba o vračilu vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje je podlaga za izplačilo iz proračuna Občine Dolenjske Toplice. Izplačilo se izvrši najkasneje do 31. 12. 2008.«
3. člen
Peti člen pravilnika se spremeni tako, da se glasi:
»Višina vračila vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje se oblikuje na podlagi zneskov iz pogodbe med KS Dolenjske Toplice in naročnikom telefona ter zneskov priznanih v poravnavi za delo in material, kar znaša 874,36 EUR na telefonski priključek.
4. člen
Šesti člen pravilnika se spremeni tako, da se glasi:
»Pogoj za dokazovanje pravice do vračila vlaganj v telekomunikacijsko omrežje je v roku vložena vloga za vračilo vlaganj v telekomunikacijsko omrežje. Občina vrača deleže upravičencem pod pogoji in v rokih, ki jih določa zakon.«
5. člen
Ta pravilnik začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 381-258/2008-01/03
Dolenjske Toplice, dne 14. februarja 2008
Župan
Občine Dolenjske Toplice
Franc Vovk l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti