Uradni list

Številka 3
Uradni list RS, št. 3/2008 z dne 11. 1. 2008
Uradni list

Uradni list RS, št. 3/2008 z dne 11. 1. 2008

Kazalo

119. Obvezna razlaga 23. člena OLN za območje Športno rekreacijskega centra Ježa – LR 1, stran 224.

Na podlagi 46. člena Poslovnika občinskega sveta (Uradni list RS, št. 14/05) je občinski svet na 13. redni seji z dne 20. 12. 2007 sprejel
O B V E Z N O R A Z L A G O
23. člena OLN za območje Športno rekreacijskega centra Ježa – LR 1 (Uradni list RS, št. 5/06)
I.
V skladu z določili 23. člena Odloka o lokacijskem načrtu za območje športno-rekreacijskega centra Ježa – LR1, se mora cestna infrastruktura zgraditi pred gradnjo objektov A in B ter C in D. Za izgradnjo parkirišč k posameznim objektom velja sledeče:
Parkirišča, ki pripadajo k objektom, se izgradijo pred ali sočasno z gradnjo objektov A, B, C in D. K tem objektom pripadajo parkirišča ob njih, kakor tudi parkirišča ob novih in rekonstruiranih cestah kot sledi:
– K objektu A in B spadajo parkirišče s 74 parkirnimi mesti zahodno od njiju in parkirišče z 11 parkirnimi mesti ter parkirišče s 33 parkirnimi mesti, oba na severni strani rekonstruirane ceste na Ježo, ter parkirišče z 11 parkirnimi mesti ter parkirišče z 21 parkirnimi mesti, oba na južni strani rekonstruirane ceste na Ježo.
– K objektu C spada parkirišče zahodno od njega s 126 parkirnimi mesti.
– K objektu D spada parkirišče južno od njega s 119 parkirnimi mesti, ter parkirišče z 29 parkirnimi mesti vzhodno od nove ceste na vzhodnem robu območja OLN.
– K objektu E spada 90 parkirnih mest na parkirišču severovzhodno od objekta. Parkirišči pred objektoma C in D se uporabljata tudi za potrebe objekta E.
Izgradnja pripadajočih parkirišč pred posameznimi objekti je pogoj za pridobitev uporabnega dovoljenja za te objekte. Glede na določila OLN so parkirišča ob cestah parcelno ločena od cestnega telesa in lahko tudi lastniško spadajo k posameznim objektom.
Investitor lahko zgradi tudi druga parkirna mesta pred izgradnjo objektov, katerim pripadajo, ni pa to obveza.
II.
Ta obvezna razlaga začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Župan
Občine Litija
Franci Rokavec l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti