Uradni list

Številka 34
Uradni list RS, št. 34/2007 z dne 17. 4. 2007
Uradni list

Uradni list RS, št. 34/2007 z dne 17. 4. 2007

Kazalo

1861. Tabela posebnih meril in pogojev k Odloku o spremembi in dopolnitvi Odloka o prostorskih ureditvenih pogojih za območje Občine Grosuplje – Generalni PUP Občine Grosuplje, in sicer za PPC I/1 in PPC I/2, PPC I/3, I/4, I/6, I/7 in I/8, PPC I/5 in PPC I/9, stran 4929.

Na podlagi 23. člena in 175. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 110/02 in 8/03) se objavi
T A B E L A P O S E B N I H M E R I L I N P O G O J E V
k Odloku o spremembi in dopolnitvi Odloka o prostorskih ureditvenih pogojih za območje Občine Grosuplje – Generalni PUP Občine Grosuplje, in sicer za PPC I/1 in PPC I/2, PPC I/3, I/4, I/6, I/7 in I/8, PPC I/5 in PPC I/9 (Uradni list RS, št. 118/05, 75/06 in 5/07)
1. člen
Objavi se Tabela posebnih meril in pogojev k Odloku o spremembi in dopolnitvi Odloka o prostorskih ureditvenih pogojih za območje Občine Grosuplje – Generalni PUP Občine Grosuplje, in sicer za PPC I/1 in PPC I/2, PPC I/3, I/4, I/6, I/7 in I/8, PPC I/5 in PPC I/9 (Uradni list RS, št. 118/05, 75/06 in 5/07)
PROSTORSKI UREDITVENI POGOJI
ZA OBMOČJE OBČINE GROSUPLJE
Generalni PUP Občine Grosuplje,
in sicer za
PPC I/1, PPC I/2, PPC I/5, PPC I/9 in PPC I/3, I/4, I/6, I/7 in I/8
TABELA POSEBNIH MERIL IN POGOJEV
Tabela posebnih meril in pogojev obsega celotna poselitvena območja, zazidljiva zemljišča in rekreacijske površine v odprtem prostoru.
 
V tabeli so prikazane naslednje vsebine:
– Nova oznaka območja – stolpec I. (del oznake je povezan z oznako naselja. V UZ se izpisuje celotna šifra območja, izven UZ se izpiše samo namenska raba)
– Prostorski plan – podrobnejša namenska raba – stolpec II. (območja iz drugega stolpa se izrisujejo v območju UZ in sicer vsebina, določena v prostorskem planu; ista vsebina je z oznakami vpisana tudi v strokovnih podlagah)
– Ime naselja ali poimenovanje bližnje lokacije (ime naselja, ki nosi osnovno šifro ali krajevna določitev lege dela večjega naselja)
– Urejanje s PIN predvideno, v izvajanju ali zaključeno (podatki o načinih urejanja območja in navedba širšega območja urejanja za dele območij)
– Posebna merila in pogoji (navedba dopustnih posegov iz 8. člena odloka in oštevilčena posebna merila in pogoji – izpisana so v grafiki PUP-a. Nanašajo se na območje lokacije izpisa št. oziroma za opisano območje parcel)
– Opis območja – območja, ki se urejajo s PUP (kratka oznaka območja – opis vsebine, druge posebnosti in ponekod opis objektov)
– Infrastruktura – del posebnih omejitev (ostalo po grafiki ali določilih Odloka; navedene so le omejitve, ki iz grafike ali besedila odloka niso razvidne, so pa bistvene za pogoje možnosti poselitve, ki se navede v LI)
– Potrebna dodatna soglasja (ostalo razvidno v grafiki; navedena so le nekatera območja, ki so poleg ostalih pomembna za opredelitve v LI)
– Hrupna cona (opredelitev hrupne cone za posamezno območje, kolikor je dopuščala dejanska točnost namenske rabe. V območju UZ – mešana območja ter posledično dve oznaki)
– Mestno jedro (deli naselja, ki v celoti ali v delu segajo v območje mestnega jedra – točna opredelitev parcele je razvidna iz grafike PUP)
– Št. lista dosedanjega PUP (za povezavo z do sedaj veljavnimi PUP, na podlagi katerih so se izdajala upravna dovoljenja, je navedena oznaka grafičnega izrisa – v pomoč pri pregledovanju ali primerjanju)
– Manj zahtevni pomožni objekti se lahko gradijo povsod, kjer niso izrecno prepovedani, v skladu s pogoji, ki veljajo znotraj namenske rabe
2. člen
Tabela posebnih meril in pogojev začne veljati z dnem objave v Uradnem listu RS.
Št. 35003-2/1999
Grosuplje, dne 4. aprila 2007
Župan
Občine Grosuplje
Janez Lesjak l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti