Uradni list

Številka 50
Uradni list RS, št. 50/2006 z dne 16. 5. 2006
Uradni list

Uradni list RS, št. 50/2006 z dne 16. 5. 2006

Kazalo

2175. Popravek Odloka o lokacijskem načrtu za območje P3 v Rogatcu, stran 5471.

P o p r a v e k
V Odloku o lokacijskem načrtu za območje P3 (Uradni list RS, št. 81/05) se 10. člen pravilno glasi:
»V prvi fazi je predvidena ureditev suhega zadrževalnika, dostopne ceste in zavarovanje nivojskega prehoda preko železnice, izgradnja platoja za skladiščenje, premostitvenega objekta preko Sotle, kasneje nadstrešnica ali objekt na platoju. Gradnja objekta je možna v več fazah. Tlorisni gabariti objekta v končni fazi lahko segajo do gradbene meje, ki je označena v grafičnih prilogah. Objekti gradbene meje ne smejo presegati, lahko pa so od nje odmaknjeni v notranjost.
Točkovna toleranca višinskega gabarita konstrukcije je +-2 m.
Vse stacionaže in dimenzioniranje prometnih površin in objektov ter naprav navedenih v tem lokacijskem načrtu in v tem odloku, se morajo natančneje določiti v projektni dokumentaciji za pridobitev dovoljenja za gradnjo.
Pri realizaciji lokacijskega načrta so dopustna odstopanja od tehničnih rešitev, določenih s tem lokacijskim načrtom, če se pri nadaljnjem podrobnejšem proučevanju prometnih, komunalnih in energetskih, geoloških, hidroloških, geomehanskih in drugih razmer zaradi spremembe programskih rešitev poiščejo tehnične rešitve, ki so primernejše z oblikovalskega, prometno tehničnega, komunalnega, energetskega ali okoljevarstvenega vidika, s katerimi pa se ne smejo poslabšati prostorske in okoljske razmere.
Odstopanja od oblikovalskih in tehničnih rešitev, določenih s tem lokacijskim načrtom, ne smejo biti v nasprotju z javnimi interesi in z njimi morajo soglašati organi in organizacije, ki jih ta odstopanja zadevajo.«
Župan
Občine Rogatec
Martin Mikolič l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti