Uradni list

Številka 56
Uradni list RS, št. 56/2005 z dne 10. 6. 2005
Uradni list

Uradni list RS, št. 56/2005 z dne 10. 6. 2005

Kazalo

2434. Javni poziv za predlaganje kandidatov za enega člana Sveta Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji (za čas do izteka mandata članom Sveta Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji, Uradni list RS, št. 115/02), ki ga v sestavo Sveta Fundacije imenuje Državni zbor Republike Slovenije kot predstavnika uporabnikov na predlog invalidskih organizacij, stran 5593.

Po sklepu 9. seje Mandatno-volilne komisije Državnega zbora Republike Slovenije z dne 2. junija 2005 objavljam
J A V N I P O Z I V
za predlaganje kandidatov za enega člana Sveta Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji (za čas do izteka mandata članom Sveta Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji, Uradni list RS, št. 115/02), ki ga v sestavo Sveta Fundacije imenuje Državni zbor Republike Slovenije kot predstavnika uporabnikov na predlog invalidskih organizacij
1. Na podlagi 25. člena Odloka o ustanovitvi Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 9/98) ter ob upoštevanju Zakona o invalidskih organizacijah (Uradni list RS, št. 108/02) imenuje Državni zbor Republike Slovenije na predlog invalidskih organizacij za člane Sveta Fundacije predstavnike tistih invalidskih organizacij, ki imajo status invalidske organizacije in priznan status reprezentativnosti na podlagi določil Zakona o invalidskih organizacijah.
2. Predlagatelji morajo:
– predložiti dokazilo (odločbo) o podelitvi statusa invalidske organizacije na podlagi 14. člena in o priznanju reprezentativnosti na podlagi 22. člena Zakona o invalidskih organizacijah.
S tem dokazujejo, da so upravičeni predlagatelji.
– posredovati naslednje podatke za predlagane kandidate: ime in priimek, dan, mesec, leto in kraj rojstva; stopnjo izobrazbe; poklic, za katerega je usposobljen; naziv organizacije, kjer je zaposlen in delo, ki ga opravlja; stalno prebivališče; izjavo, da pristaja na kandidaturo; kratko utemeljitev predloga.
Na podlagi posredovanih predlogov bo Mandatno-volilna komisija Državnega zbora oblikovala predlog enega kandidata in ga posredovala v odločitev Državnemu zboru Republike Slovenije.
Predloge z dokazili in podatki navedenimi pod točko 2. posredujte na naslov: Mandatno-volilna komisija Državnega zbora, 1000 Ljubljana, Šubičeva 4, do vključno 20. junija 2005.
Nepopolnih predlogov Mandatno-volilna komisija Državnega zbora ne bo upoštevala.
Št. 412-01/96-21/46
Ljubljana, dne 2. junija 2005.
Franc Sušnik l. r.
Predsednik
Mandatno-volilne komisije
Državnega zbora Republike Slovenije

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti