Uradni list

Številka 69
Uradni list RS, št. 69/2004 z dne 24. 6. 2004
Uradni list

Uradni list RS, št. 69/2004 z dne 24. 6. 2004

Kazalo

3117. Poziv za zbiranje predlogov možnih kandidatov za enega člana Komisije za preprečevanje korupcije, ki ga na predlog Sodnega sveta imenuje Državni zbor Republike Slovenije, stran 8535.

Na podlagi prvega odstavka 5. člena Zakona o preprečevanju korupcije (Uradni list RS, št. 2/04) Republika Slovenija, Sodni svet, Tavčarjeva 9, Ljubljana objavlja
P O Z I V
za zbiranje predlogov možnih kandidatov za enega člana Komisije za preprečevanje korupcije, ki ga na predlog Sodnega sveta imenuje Državni zbor Republike Slovenije
Član komisije mora imeti vsaj univerzitetno izobrazbo, najmanj deset let delovnih izkušenj in mora biti oseba, ki je vredna javnega zaupanja za opravljanje funkcije v komisiji (II. odstavek 5. člena Zakona o preprečevanju korupcije).
Mandat člana komisije je šest let, brez možnosti ponovnega imenovanja.
Predloge za možne kandidate za člana komisije je potrebno poslati v roku 15 dni po objavi tega poziva v Uradnem listu Republike Slovenije na naslov: Republika Slovenija, Sodni svet, Tavčarjeva 9, 1000 Ljubljana.
Predlogi za člana komisije morajo biti obrazloženi, predlogom mora biti priloženo pisno soglasje možnega kandidata, da je kandidaturo za člana komisije pripravljen sprejeti.
Ljubljana, dne 17. junija 2004.
Predsednica
Maja Tratnik l. r.

AAA Zlata odličnost