Uradni list

Številka 44
Uradni list RS, št. 44/2004 z dne 28. 4. 2004
Uradni list

Uradni list RS, št. 44/2004 z dne 28. 4. 2004

Kazalo

2036. Poziv za zbiranje predlogov možnih kandidatov za enega člana Komisije za preprečevanje korupcije, ki ga na predlog Sodnega sveta imenuje Državni zbor Republike Slovenije, stran 5638.

Na podlagi prvega odstavka 5. člena Zakona o preprečevanju korupcije (Uradni list RS, št. 2/04) Republika Slovenija, Sodni svet objavlja
P O Z I V
za zbiranje predlogov možnih kandidatov
za enega člana Komisije za preprečevanje korupcije, ki ga na predlog Sodnega sveta imenuje Državni zbor Republike Slovenije
Član komisije mora imeti vsaj univerzitetno izobrazbo, najmanj deset let delovnih izkušenj in mora biti oseba, ki je vredna javnega zaupanja za opravljanje funkcije v komisiji (drugi odstavek 5. člena Zakona o preprečevanju korupcije).
Mandat člana komisije je 6 let, brez možnosti ponovnega imenovanja.
Predloge za možne kandidate za člana komisije je potrebno poslati v roku 15 dni po objavi tega poziva v Uradnem listu Republike Slovenije na naslov: Republika Slovenija, Sodni svet, Tavčarjeva 9, 1000 Ljubljana.
Predlogi za člana komisije morajo biti obrazloženi, predlogom mora biti priloženo pisno soglasje možnega kandidata, da je kandidaturo za člana komisije pripravljen sprejeti.
Ljubljana, dne 22. aprila 2004.
Predsednica
Maja Tratnik l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti