Uradni list

Številka 46
Uradni list RS, št. 46/2001 z dne 8. 6. 2001
Uradni list

Uradni list RS, št. 46/2001 z dne 8. 6. 2001

Kazalo

2610. Odlok o spremembi območij naselij Trebnji Vrh in Preloge ter o ukinitvi naselij Vrtača, Coklovca, Kašča, Mladica, Sela, Vavpča vas, Trata, Sadinja vas, Gaber, Kot in njihovi združitvi z naseljem Semič v enovito naselje Semič ter uvedbi uličnega sistema v novem naselju Semič, stran 5187.

Na podlagi zakona o imenovanju in evidentiranju naselij, ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 5/80 in 42/86 in 8/90), pravilnika o določanju imen in ulic ter označevanju naselij, ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 11/80, odl. US – Uradni list RS, št. 58/92) in statuta Občine Semič (Uradni list RS, št. 37/99) je Občinski svet občine Semič na 21. redni seji dne 25. 4. 2001 sprejel
O D L O K
o spremembi območij naselij Trebnji Vrh in Preloge ter o ukinitvi naselij Vrtača, Coklovca, Kašča, Mladica, Sela, Vavpča vas, Trata, Sadinja vas, Gaber, Kot in njihovi združitvi z naseljem Semič v enovito naselje Semič ter uvedbi uličnega sistema v novem naselju Semič
1. člen
S tem odlokom se spremenita območji naselij Trebnji Vrh in Preloge, katerih dela se priključita območju naselja Semič. Ukinejo se naselja Vrtača, Coklovca, Kašča, Mladica, Sela, Vavpča vas, Trata, Sadinja vas, Gaber, Kot in se z naseljem Semič združijo v enovito naselje Semič. Na spremenjenem in združenem območju enovitega naselja Semič se uvede ulični sistem.
2. člen
Od naselja Trebnji Vrh se izločijo stavbe s hišnimi številkami 5 in 6, od naselja Preloge se izloči stavba s hišno številko 5. Vse stavbe z navedenimi hišnimi številkami se priključijo k novemu naselju Semič.
3. člen
V naselju Semič so naslednje ulice, ceste in trgi: Sadinja vas, Pod magistralo, Mladica, Pod progo, Drage, Pod vrhom, Kolodvorska cesta, Srednje Gorenjce Drganj dol, Trata, Zgornje Gorenjce, Spodnje Gorenjce, Krč, Vavpča vas, Črnomaljska cesta, Srednja pot, Coklovca, Metliška cesta, Pot k Lebici, Prosvetna ulica, Pri pošti, Stara cesta, Štefanov trg, Cankarjeva pot, Šolska ulica, Taborska ulica, Sela, Ulica dr. Derganca, Strma pot, Spodnja Kašča, Stara gora, Obrtna cona, Gozetova pot, Vrtača, Zgornja Kašča, Trdinova pot, Vajdova ulica, Anzlova gora, Cesta v bukovje, K tajčbirtu, Kot, Roška cesta, Pod Primožem, Smuška cesta, Gaber.
4. člen
Območja novih ulic so prikazana v katografskem prikazu v merilu 1:5000, ki se nahaja v prostorih Občine Semič in je sestavni del tega odloka.
5. člen
Geodetska uprava RS izvede na podlagi tega odloka v sodelovanju z Občino Semič v roku 6 mesecev po veljavnosti tega odloka oštevilčbo objektov v okviru novih ulic in vnese spremembe v Register prostorskih enot in naroči tablice s hišnimi številkami.
Stroške zamejave tablic hišnih številk in izdelave ter postavitve tabel označitev ulic nosi Občina Semič.
6. člen
Lastniki oziroma upravljalci oštevilčenih stavb morajo nove tablice s hišno številko namestiti najkasneje v osmih dneh po prejemu sklepa o spremembi naslova. Stare tablice lahko ostanejo nameščene največ eno leto po namestitvi novih.
7. člen
Ta odlok začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 344-01-02/2000
Semič, dne 26. aprila 2001.
Župan
Občine Semič
Ivan Bukovec l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti