Uradni list

Številka 44
Uradni list RS, št. 44/2001 z dne 1. 6. 2001
Uradni list

Uradni list RS, št. 44/2001 z dne 1. 6. 2001

Kazalo

2482. Navodilo o spremembi navodila o minimalni obvezni vsebini in metodologiji priprave ter načinu spremljanja in vrednotenja regionalnega razvojnega programa, stran 4908.

Na podlagi osmega odstavka 10. člena zakona o spodbujanju skladnega regionalnega razvoja (Uradni list RS, št. 60/99) izdaja ministrica za gospodarstvo
N A V O D I L O
o spremembi navodila o minimalni obvezni vsebini in metodologiji priprave ter načinu spremljanja in vrednotenja regionalnega razvojnega programa
1. člen
V navodilu o minimalni obvezni vsebini in metodologiji priprave ter načinu spremljanja in vrednotenja regionalnega razvojnega programa (Uradni list RS, št. 52/00) se v 4. členu besedilo prvega stavka nadomesti z besedilom: “Regionalni razvojni program je sestavljen iz strateškega in izvedbenega dela. Strateški del se pripravi za območje statistične regije oziroma za širše območje, če se to izkaže kot potrebno. V večjih statističnih regijah se v strateškem delu regionalnega razvojnega programa lahko upoštevajo in posebej izkažejo tudi posebnosti in skupen razvojni interes teritorialno in funkcionalno zaključenih regij z izraženo in splošno prepoznavno geografsko in kulturno identiteto ter podobnimi razvojnimi problemi.”.
2. člen
V 6. členu se besedilo prvega odstavka nadomesti z besedilom:
»Izvedbeni del RRP je lahko smiselno sestavljen iz skupnih razvojnih programov in programov funkcionalno zaključenih regij, ki nastanejo kot rezultat povezovanja občin.«.
3. člen
To navodilo začne veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 302-2/98
Ljubljana, dne 29. maja 2001.
dr. Tea Petrin l. r
Ministrica
za gospodarstvo

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti