Uradni list

Številka 4
Uradni list RS, št. 4/1997 z dne 30. 1. 1997
Uradni list

Uradni list RS, št. 4/1997 z dne 30. 1. 1997

Kazalo

248. Sklep o javni infrastrukturi na področju kulture, stran 368.

V skladu z 29. in drugim odstavkom 63. člena zakona o uresničevanju javnega interesa na področju kulture in na podlagi 18. člena statuta Občine Šmarje pri Jelšah (Uradni list RS, št. 34/95 in 17/96) je Občinski svet občine Šmarje pri Jelšah na seji dne 11. 12. 1996 sprejel naslednji
S K L E P
1
Glavna dvorana z odrom in garderobami ter deponijo za kolise, avla, knjižnica s skladiščem, pisarna ZKO ter pevska soba v Domu kulture Šmarje pri Jelšah, Aškerčev trg 20, parc. št. 353, vl. št. 661, k.o. Šmarje pri Jelšah, ki je družbena lastnina v upravljanju Krajevne skupnosti Šmarje pri Jelšah postane javna infrastruktura na področju kulture. Navedeni prostori so ob uveljavitvi zakona o uresničevanju javnega interesa na področju kulture bili pretežno namenjeni opravljanju kulturnih dejavnosti.
2
Rotovž Lemberg, Lemberg 17, parc. št. 51, vl. št. 61, k.o. Lemberg trg, ki je družbena lastnina v upravljanju Občine Šmarje pri Jelšah in ki je bil, ob uveljavitvi zakona o uresničevanju javnega interesa na področju kulture, pretežno namenjen opravljanju kulturnih dejavnosti, postane javna infrastruktura na področju kulture.
3
Kot javna infrastruktura se ob istih pogojih in z istim dnem razglaša tudi oprema v glavni dvorani doma kulture z odrom, garderobami in depoji za kolise, v avli, v knjižnici in skladišču knjižnice, pisarni ZKO in pevski sobi ter oprema v nepremičnini, navedenih v točki 2. tega sklepa, ki se je ob uveljavitvi zakona o uresničevanju javnega interesa na področju kulture uporabljala za opravljanje kulturne dejavnosti.
4
Nepremičnine iz 1. in 2. točke tega sklepa se kot javna infrasrtruktura na področju kulture zaznamujejo v zemljiški knjigi. Za vložitev predloga se pooblasti župana občine.
5
Upravljalci prostorov oziroma objekta ostanejo nespremenjeni.
Št. 061-1/97
Šmarje pri Jelšah, dne 11. decembra 1996.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Šmarje pri Jelšah
Stanko Javornik l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti