Uradni list

Številka 53
Uradni list RS, št. 53/1996 z dne 20. 9. 1996
Uradni list

Uradni list RS, št. 53/1996 z dne 20. 9. 1996

Kazalo

3104. Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o ustanovitvi občinskega sklada za razvoj malega gospodarstva, stran 4512.

Občinski svet občine Idrija na podlagi 26. člena statuta Občine Idrija (Uradni list RS, št. 50/95) na seji dne, 18. 7. 1996 in Občinski svet občine Cerkno na podlagi 25. člena statuta Občine Cerkno (Uradni list RS, št. 48/95) na seji dne, 24. 7. 1996, sta sprejela
O D L O K
o spremembah in dopolnitvah odloka o ustanovitvi občinskega sklada za razvoj malega gospodarstva
1. člen
S tem odlokom se spreminja in dopolnjuje odlok o ustanovitvi občinskega sklada za razvoj malega gospodarstva (Uradni list RS, št. 28/92).
V odloku iz prvega odstavka se spremeni ime odloka tako, da se glasi: ”Odlok o ustanovitvi sklada za razvoj malega gospodarstva Občin Idrija in Cerkno.”
2. člen
V 1. členu odloka se besede “občinski sklad za razvoj malega gospodarstva” nadomestijo z besedami: “sklad za razvoj malega gospodarstva Občin Idrija in Cerkno”.
3. člen
V 2. členu odloka se besede “občinskega sklada za razvoj malega gospodarstva” nadomestijo z besedami “sklada za razvoj malega gospodarstva Občin Idrija in Cerkno”.
4. člen
3. člen se spremeni tako, da se glasi: ”Sedež sklada je v Idriji, Mestni trg 1.”
5. člen
V 5. členu se beseda SLT nadomesti z besedo: ”SIT”.
6. člen
V prvem stavku 6. člena odloka se besedi “občinskega proračuna” nadomestita z besedama: “občinskih proračunov”.
7. člen
V prvem stavku 8. člena se besedi “občinska skupščina” nadomestita z besedami: “Občinska sveta občin Idrija in Cerkno”.
8. člen
Drugi odstavek 9. člena se črta in nadomesti tako, da se glasi: “Sklad upravlja upravni odbor, ki ima sedem članov. Po dva člana imenujejo Občinski svet občine Idrija, Občinski svet občine Cerkno in Območna obrtna zbornica Idrija, enega člana pa imenuje Klub podjetnikov Idrija. Člani upravnega odbora na prvi seji izvolijo predsednika upravnega odbora.”
Tretji odstavek 9. člena se črta.
9. člen
V 10. členu se besede “Skupščina občine Idrija” nadomestijo z besedami: “Občinska sveta občin Idrija in Cerkno”.
10. člen
V prvem stavku 12. člena se črtajo besede “ki jih imenuje občinska skupščina.”, namesto vejice se postavi pika. Za prvim stavkom tega člena se postavi nov drugi stavek, ki se glasi: “Tri člane imenuje in razrešuje Občinski svet občine Idrija, dva člana imenuje in razrešuje Občinski svet občine Cerkno.”
V drugem odstavku 12. člena se besede “IS in skupščini” nadomestijo z besedami: “Občinskima svetoma Občin Idrija in Cerkno”.
11. člen
V 15. členu se besede “Oddelek za gospodarjenje SO Idrija” nadomesti z besedami “pristojne službe Občin Idrija in Cerkno”.
12. člen
Ta odlok začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu RS.
Št. 313-2/91
Idrija, dne 18. julija 1996.
Cerkno, dne 24. julija 1996.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Idrija
Franci Jereb, dr. med. l. r.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Cerkno
Jurij Kavčič l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti