Uradni list

Številka 30
Uradni list RS, št. 30/1996 z dne 7. 6. 1996
Uradni list

Uradni list RS, št. 30/1996 z dne 7. 6. 1996

Kazalo

1986. Sklep o spremembah in dopolnitvah sklepa o plačah, nadomestilih in nagradah občinskih funkcionarjev, stran 2529.

Na podlagi 22. člena statuta Občine Rogašovci je Občinski svet občine Rogašovci na seji dne 11. 5. 1996 sprejel
S K L E P
o spremembah in dopolnitvah sklepa o plačah, nadomestilih in nagradah občinskih funkcionarjev
1. člen
V sklepu o plačah, nadomestilih in nagradah občinskih funkcionarjev (Uradni list RS, št. 2/96) se besedilo dosedanjega 8. člena nadomesti z novim tako, da glasi:
“Članom nadzornega odbora pripada za udeležbo na seji odbora ter za vsakokratno poročanje občinskemu svetu, nadomestilo v višini 3/7 sejnine, ki jo prejemajo občinski funkcionarji za udeležbo na sejah občinskega sveta.
Predsednici nadzornega odbora pripada za vodenje dela in sej odbora ter za vsakokratno poročanje občinskemu svetu, nadomestilo v višini sejnine, ki jo prejemajo občinski funkcionarji za udeležbo na sejah občinskega sveta.
Članom občinske volilne komisije pripada za udeležbo na seji komisije nadomestilo v višini 3/7 sejnine, ki jo prejemajo občinski funkcionarji za udeležbo na sejah občinskega sveta, za vsak cel dan opravljanja volilnih opravil (volitve, referendum...) pa nadomestilo v višini sejnine, ki jo prejemajo občinski funkcionarji za udeležbo na sejah občinskega sveta.
Predsednici OVK, za katere funkcijo je z zakonom predpisana strokovna izobrazba – diplomirani pravnik, pripada za vodenje dela in sej komisije nadomestilo v višini sejnine, ki jo prejemajo občinski funkcionarji za udeležbo na sejah občinskega sveta, za vsak cel dan opravljanja volilnih opravil pa enako nadomestilo povečano za 100%.”
2. člen
Spremembe in dopolnitve sklepa veljajo z dnem sprejetja, uporabljajo pa se od 1. 5. 1996 dalje. Sklep se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 48/96
Rogašovci, dne 1. maja 1996.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Rogašovci
Franc Knaus, ek. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti