Uradni list

Številka 1
Uradni list RS, št. 1/1996 z dne 12. 1. 1996
Uradni list

Uradni list RS, št. 1/1996 z dne 12. 1. 1996

Kazalo

54. Sklep o povračilu stroškov članov občinskega sveta, predsedniku ter članom delovnih teles občinskega sveta ter nadzornega odbora Občine Hodoš-Šalovci ter ostalim, ki sodelujejo na sejah občinskega sveta, stran 56.

Na podlagi 22. člena statuta Občine Hodoš-Šalovci (Uradni list RS, št. 39/95) in začasnega sklepa o razvrstitvi občin v skupine in določitvi količina za največje vrednoteno funkcijo v posamezni skupini (Uradni list RS, št. 21/95) je Občinski svet občine Hodoš-Šalovci na seji dne 10. avgusta 1995 sprejel
S K L E P
o povračilu stroškov članom občinskega sveta, predsedniku ter članom delovnih teles občinskega sveta ter nadzornega odbora občine Hodoš-Šalovci ter ostalim, ki sodelujejo na sejah občinskega sveta
I
Članom občinskega sveta in ostalim, ki sodelujejo na sejah občinskega sveta pripada za vsakokratno udeležbo na dokončani seji občinskega sveta povračilo stroškov v višini 4.000 neto.
Povračilo stroškov se članom občinskega sveta obračunava od 1. 1. 1995 naprej.
II
Predsednikom delovnih teles občinskega sveta in predsedniku nadzornega odbora pripada za vsakokratno udeležbo na seji delovnega telesa občinskega sveta, ki ni med sejo občinskega sveta, povračilo stroškov v višini 2.000 SIT. V primeru odsotnosti predsednika delovnega telesa oziroma nadzornega odbora pripada povračilo stroškov tistemu članu delovnega telesa, ki v njegovi odsotnosti vodi sejo.
III
Članom delovnih teles občinskega sveta in nadzornega odbora pripada za vsakokratno udeležbo na seji, ki ni med sejo občinskega sveta povračilo v višini 1.500 SIT.
IV
Zgoraj navedeni zneski povračil se mesečno usklajujejo z indeksom rasti drobnoprodajnih cen po zadnjih podatkih Zavoda RS za statistiko.
V
Ta sklep velja z dnem sprejetja, uporablja pa se od 1. 1. 1995 dalje.
Št. 26/95
Šalovci, dne 10. avgusta 1995.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Hodoš-Šalovci
Emil Balek l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti