Uradni list

Številka 28
Uradni list RS, št. 28/1995 z dne 26. 5. 1995
Uradni list

Uradni list RS, št. 28/1995 z dne 26. 5. 1995

Kazalo

1302. Odredba o spremembi odredbe o podatkih in poročilih, ki jih morajo Ministrstvu za finance sporočati določeni javni zavodi, skladi in zavarovalne organizacije, stran 2011.

Na podlagi 6. člena zakona o strukturi nekaterih naložb določenih javnih zavodov, skladov in zavarovalnih organizacij (Uradni list RS, št. 71/93) ter 99. člena zakona o upravi (Uradni list RS, št. 67/94) izdaja minister za finance
O D R E D B O
o spremembi odredbe o podatkih in poročilih, ki jih morajo Ministrstvu za finance sporočati določeni javni zavodi, skladi in zavarovalne organizacije
1. člen
V navodilu za izpolnjevanje postavk v obrazcu številka 2, ki je sestavni del odredbe o podatkih in poročilih, ki jih morajo Ministrstvu za finance sporočati določeni javni zavodi, skladi in zavarovalne organizacije (Uradni list RS, št. 2/94), se 1. točka spremeni, tako da se glasi:
“1. Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije in Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije za celotno poslovanje:
– pod zaporedno številko 3. preglednice 1 – obvezni rezervni sklad po stanju na dan 1. 1. tekočega leta (OBVEZNI REZERVNI SKLAD)
– pod zaporedno številko 4. preglednice – rezervni sklad po stanju na dan poročila = rezervni sklad na dan 1. 1. tekočega leta + izvirni prilivi od 1. 1. tekočega leta do dneva, na katerega se poročilo nanaša – izvirni odlivi od 1. 1. tekočega leta do dneva, na katerega se poročilo nanaša; med izvirne prilive in odlive se štejejo prilivi in odlivi iz naslova finančnih transakcij, kot so: nakazila in vračila kreditov, depozitov, avansov, nakupi in prodaje vrednostnih papirjev in terminski posli (REZERVNI SKLAD)
– pod zaporedno številko 1. preglednice 2 – odstotni delež naložb v vrednostne papirje Republike Slovenije v rezervnem skladu (R. VRED. PAP./REZ. SKL.)
– pod zaporedno številko 2. preglednice 2 – razlika med odstotnim deležem naložb v vrednostne papirje Republike Slovenije v rezervnem skladu in zakonsko določenim odstotnim deležem (RAZLIKA V % TOČKAH).”
2. člen
Ta odredba začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 401-23/95
Ljubljana, dne 8. maja 1995.
Minister za finance
Mitja Gaspari l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti