Uradni list

Številka 4
Uradni list RS, št. 4/1994 z dne 28. 1. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 4/1994 z dne 28. 1. 1994

Kazalo

207. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Kamnik - dopolnitev 1993, stran 211.

Izvršni svet Skupščine občine Kamnik je na podlagi 2. člena Zakona o planiranju in urejanju prostora v predhodnem obdobju (Uradni list RS, št. 48/90) in 11. člena Statuta občine Kamnik (Uradni list SRS, št. 6/86), 31/86), na 58. seji dne 16. decembra 1993 sprejel
SK LE P
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Kamnik – dopolnitev 1993
I
Javno se razgrne osnutek sprememb in dopolnitev. prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Kamnik, ki ga je izdelal Razvojni zavod Domžale v decembru 1993.
Vsebina sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Kamnik se nanaša na:
– (osnutek) programsko zasnovo za območje zazidalnega otoka PN-2 Golf Center;
– (osnutek) programsko zasnovo za območje zazidalnega otoka PN-3 Terme Snovik.
II
Sočasno se javno razgrne osnutek sprememb in dopolnitev prostorskih ureditvenih pogojev občine Kamnik za območja iz I. točke tega sklepa.
III
Osnutki aktov iz 1. in II. točke tega sklepa bodo javno razgrnjeni v prostorih občine Kamnik in v prostorih Krajevnih skupnosti Srednja vas in Volčji potok. Javna razgrnitev osnutkov se prične osmi dan po objavi sklepa v Uradnem listu Republike Slovenije in traja 30 dni.
IV
V času javne razgrnitve bo izvedena javna obravnava. Javno obravnavo bo organiziral Zavod za urbanistično načrtovanje občine Kamnik v sodelovanju s svetom Krajevnih skupnosti iz III. točke sklepa, ki o tem obvesti krajane ter druge zainteresirane na krajevno običajen način.
V
Rok za pripombe poteče zadnji dan razgrnitve. Pripombe in predloge se vpiše v knjigo pripomb ali se jih v pisni obliki posreduje Zavodu za urbanistično načrtovanje občine Kamnik.
VI
Ta sklep se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 352-1790-9/93
Kamnik, dne 20. januarja 1994.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Kamnik
Mihael Novak, dipl. ek. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti