Praktikum za kazensko materialno pravo

6. ponatis
Avtor/ji: dr. Vid Jakulin, dr. Damjan Korošec, dr. Matjaž Ambrož, dr. Katja Filipčič
Koda: 101019
Leto izdaje: 2017
Založba: Uradni list Republike Slovenije
Format: 16,5 x 23,5 cm
Vezava: mehka
Št. strani: 160
ISBN: 978-961-204-425-1
Ocena:

Pri nakupu te knjige imate študenti poseben - 20 -odstotni popust. Popust v ceni še ni obračunan. Kar morate storiti, je, da v postopku zaključka nakupa naložite sken ali sliko potrdila o šolanju ali študentske izkaznice in zaključite nakup. Po pregledu veljavnosti potrdila o vpisu ali študentske izkaznice vam pošljemo prilagojeno ponudbo s študentskim popustom.

Študentski
popust
-- 20 %
Praktikum za kazensko materialno pravo Prelistaj knjigo
Cena: 36,00 €

Avtorji so, upoštevajoč večletne izkušnje vodenja seminarskih vaj pri predmetu Kazensko pravo na ljubljanski pravni fakulteti in nov Kazenski zakonik (KZ-1), uveljavljen leta 2008, pripravili praktikum, ki je učni pripomoček za seminarske vaje iz kazenskega materialnega prava. 

Praktikum je razdeljen na pet delov. Prva štiri poglavja (Kriminaliteta in kazensko pravo, Kazenski zakonik in kazenska zakonodaja, Kaznivo dejanje in kazenska odgovornost, Kazenske sankcije) sestavljajo konstrukti dejanskih stanov ter vprašanja in spodbude za razpravo. V zadnjem, petem poglavju so dodani še konstrukti dejanskih stanov na zahtevnostni ravni izpitnega preverjanja, ki so namenjeni sklepnim pripravam na izpit iz kazenskega materialnega prava. 

V prvi vrsti je praktikum namenjen študentom 2. letnika Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, to je prvi stopnji študija (kazenskega) prava po, bolonjsko reformiranem programu pravnega študija, nekateri njegovi deli pa tudi slušateljem višjih stopenj študija kazenskega prava.

Priporočamo tudi

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti