Novela ZJN-3D

Predavatelj oz. predavateljica: mag. Maja Koršič Potočnik in Maja Prebil
Datum: 15. 5. 2023
Koda:
Dolžina predavanja: 00.10.33
Ocena:

Gratis ogled video vsebine je možen s kodo: ZJN3D

Gratis
video
Novela ZJN-3D
Cena: 24,40 €

Video je že v košarici.

PREGLED KOŠARICE

Si želite osvežiti znanje o javnem naročanju? Ste v časovni stiski, ki vam onemogoča podrobnejši študij zadnje novele ZJN-3D? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem je to izobraževanje prava izbira za vas.

Državni zbor Republike Slovenije je 21. februarja 2023 sprejel besedilo Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o javnem naročanju (ZJN-3D). Ključni razlog za pripravo novele zakona je uresničitev odločitve Ustavnega sodišča v zvezi z razlogi za izključitev in popravnim mehanizmom v postopkih javnega naročanja, zakon pa vsebuje tudi nekaj drugih ukrepov za dvig konkurenčnosti na področju javnega naročanja ter nekaj manjših, toda ne nepomembnih sprememb.

Pristop predavateljic je osredinjen na praktične primere, ki bodo omogočili, da se boste naučili, kako uporabljati novele ZJN-3D v realnih situacijah. Strokovnjakinji bosta razložili, kako se uporabljajo določbe novele ZJN-3D, kakšne so ključne spremembe in kakšne so posledice teh sprememb za ponudnike in naročnike.

Cilj izobraževanja je, da vam pomagamo razumeti, kako lahko novelo ZJN-3D uporabite v praksi in kako boste lahko izboljšali svoje znanje s področja javnega naročanja.

Vsebina:

  • pregled vseh sprememb, ki jih prinaša novela ZJN-3D
  • kako se bodo spremembe uporabljale v praksi.

Priporočamo tudi

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti