Uradni list

Številka 35
Uradni list RS, št. 35/2024 z dne 26. 4. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 35/2024 z dne 26. 4. 2024

Kazalo

Ob-2098/24, Stran 1049
Svet zavoda Zdravstvenega doma dr. Janeza Oražma Ribnica na podlagi 1. člena Odloka o spremembi in dopolnitvi Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Zdravstveni dom dr. Janeza Oražma Ribnica (Uradni list RS, št. 30/19) in 42. člena Statuta Zdravstvenega doma dr. Janeza Oražma Ribnica in sklepa Sveta zavoda z dne 18. 4. 2024 razpisuje prosto delovno mesto
direktorja 
zavoda 
V besedilu razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.
Kandidat mora izpolnjevati naslednje pogoje:
– da ima visoko strokovno izobrazbo in najmanj pet let delovnih izkušenj,
– da ima organizacijske in vodstvene sposobnosti,
– da prijavi na razpis obvezno priloži program dela za obdobje štirih let,
– državljanstvo RS in aktivno znanje slovenskega jezika,
– kandidat ne sme biti pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne sme biti obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev,
– zoper kandidata ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.
Prijava mora vsebovati:
– izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe, iz katere mora biti razvidna stopnja in smer izobrazbe ter leto in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena oziroma diplomo,
– opis delovnih izkušenj, iz katerega je razvidno izpolnjevanje pogoja glede zahtevanih delovnih izkušenj,
– program dela in razvoja ZD Ribnica za mandatno obdobje,
– izjavo kandidata, da:
– je državljan Republike Slovenije, 
– ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, 
– zoper njega ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. 
– Izjavo, da za namen tega razpisnega postopka dovoljuje pristojnemu organu pridobitev podatkov iz predhodnih alinej iz uradne evidence.
Prednost imajo kandidati z delovnimi izkušnjami na vodstvenih delovnih mestih.
Zaželjeno je, da kandidat k prijavi z dokazili priloži tudi kratek življenjepis. V prijavi lahko poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil. Kandidat naj posebej izpostavi izkušnje, zaradi katerih ima lahko prednost pri izbiri.
Delovno mesto direktorja se razpisuje za mandatno dobo štirih let. Kandidati naj vloge z dokazili o izpolnjevanju pogojev naslovijo na Zdravstveni dom dr. Janeza Oražma Ribnica, Majnikova 1, 1310 Ribnica z oznako »za razpisno komisijo« ali po elektronski pošti razpisna.komisija@zdribnica.si. Rok za prijavo je 13. 5. 2024. Če je prijava poslana po pošti, se šteje, da je pravočasna, če je bila oddana na pošto najkasneje zadnji dan roka za prijavo. Prijavljeni kandidati bodo obveščeni o izboru v zakonitem roku.
Svet zavoda Zdravstvenega doma 
dr. Janeza Oražma Ribnica 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti