Uradni list

Številka 35
Uradni list RS, št. 35/2024 z dne 26. 4. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 35/2024 z dne 26. 4. 2024

Kazalo

Ob-2088/24, Stran 1015
Na podlagi 15. člena Zakona o radioteleviziji Slovenija (ZRTVS-1, Uradni list RS, št. 96/05 z dne 28. 10. 2005, ZRTVS-1A Uradni list RS, št. 9/14 z dne 5. 2. 2014 in ZRTVS-1B Uradni list RS, št. 163/22 z dne 27. 12. 2022) in 8. ter 9. člena Statuta javnega zavoda Radiotelevizija Slovenija (Uradni list RS, št. 106/06, 9/12, 55/14, 34/15, 3/17, 92/22) naročnik RTV Slovenija, Regionalni RTV center Koper Capodistria, objavlja
razpis 
za oddajo v najem prostorov interne restavracije 
Predmet razpisa je oddaja prostorov interne restavracije v najem za zagotovitev prehrane zaposlenih RTV Slovenija in zunanjih obiskovalcev. Čas najema je 5 let z možnostjo podaljšanja.
Prostori se nahajajo v kletni etaži Regionalnega RTV centra Koper Capodistria, Ul. OF 15, 6000 Koper. Skupna velikost najemnih prostorov je 63 m2. Interni restavraciji so namenjeni prostor s strežnim pultom, jedilnica in kuhinja, v souporabi pa je skladišče in hodnik za dostop do restavracije. Dostop do najemnih prostorov je možen iz notranjosti objekta Radia in neposredno z dvorišča RTV centra (en direkten dostop do kuhinje in en direkten dostop do točilnega pulta in jedilnice). Strežba hrane in pijače je dovoljena tudi na terasi ob vhodu v restavracijo. Sanitarije za goste restavracije so dostopne s terase ob vhodu v restavracijo.
Najemnik bo imel pravico do uporabe enega parkirnega mesta.
Najemnina prostorov je 400 EUR brez DDV mesečno. Stroški porabe elektrike in vode se obračunavajo mesečno na podlagi stanja števcev in niso zajeti v najemnino prostorov.
Ponudnik bo moral na svoje stroške zagotoviti čiščenje prostorov kuhinje, skladišča in jedilnice, odvoz bioloških odpadkov in redno čiščenje jaška – lovilca maščob.
Naročnik nudi v uporabo prostore in vgrajeno opremo (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, razsvetljava, točilni pult in kuhinjska oprema).
Ponudnik bo moral zagotoviti naslednjo opremo najetih prostorov:
– jedilnica – mize, stoli, prti, posode za sol, poper, olje in kis, krožniki, sklede, jedilni pribor in ostala oprema za postrežbo hrane in pijače,
– točilnica – avtomat za kavo, kozarci, skodelice za kavo in čaj ter pribor za postrežbo pijač,
– kuhinja – posoda in ostali pribor za pripravo hrane,
– skladišče – hladilniki in zamrzovalniki za hrano in pijačo.
Pogoji za prijavo na razpis:
– Minimalni delovni čas restavracije je od ponedeljka do petka vsaj od 7.30 do 15. ure. Topla prehrana mora biti zagotovljena vsaj od 10.30 do 14.30. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je restavracija praviloma zaprta, razen v primerih posebnega dogovora. Vsaka sprememba delovnega časa mora biti vnaprej dogovorjena.
– Ponudnik mora dnevno zagotoviti:
– vsaj tri različne jedi, od tega vsaj eno vegetarijansko, 
– vsaj eno enolončnico, 
– solatni bife, 
– solato z dodatki (tuna, piščanec, sir ipd.), 
– tople in hladne napitke. 
Vsaj ena glavna jed v ponudbi mora biti cenejša od 75 % regresa za prehrano.
Zaželena je dodatna stalna ponudba nekaterih jedi po naročilu (npr. rogljički, sendviči, toast, jajca, hrenovke, juha, zrezek na žaru, ocvrti sir, pecivo ipd.) in kombinacija jedi v kosila.
Cene hrane in pijače bodo določene v ceniku, ki bo sestavni del ponudbe za najem interne restavracije in bo predmet ocenjevanja ponudb (Merilo I). Cenik hrane in pijače je mogoče spreminjati izključno s soglasjem RTV Slovenija.
Ponudnik mora ponuditi program zvestobe in ugodnosti za sodelavce RTV Slovenija v vrednosti vsaj 5 %.
Ponudnik mora zagotoviti možnost naročila za reprezentanco z najmanj 10 % popustom na veljavni cenik.
Ponudnik mora zagotoviti možnost plačila z gotovino ali s plačilno kartico.
Ponudnik mora zavarovati opremo, ki je v njegovi lasti, za pokritje tveganja požara in za odgovornost iz naslova dejavnosti.
Ponudba hrane in pijače, ceniki in komunikacija v restavraciji je tako v slovenskem kot italijanskem jeziku.
Zaželene so izkušnje s področja gostinstva, kar bo predmet ocenjevanja ponudb (Merilo II).
V prostorih RTV centra Koper že obstaja ponudba iz avtomatov (sendvičev, kave, pijače …), kar bo ostalo tudi po oddaji interne restavracije v najem.
Oddaja ponudb
Pred oddajo ponudb bo omogočen ogled prostorov, in sicer od 7. do 9. maja 2024 med 10. in 13. uro po najmanj enodnevni predhodni najavi na elektronski naslov vodstvo.koper@rtvslo.si.
Zainteresirani ponudnik mora oddati ponudbo, ki mora vsebovati naslednje dokumente:
– izjavo o izpolnjevanju naročnikovih pogojev, predstavitev bodočega delovanja restavracije z opisom ponudbe, cenovne politike in možnih programov zvestobe (Obrazec 1),
– cenik hrane in pijače (Obrazec 2).
Obrazce lahko zahtevate na navedenem e-naslovu oziroma jih boste prejeli ob ogledu prostorov.
Ponudbe bodo ocenjene na podlagi meril, ki bodo temeljila ceni hrane in pijače ter izkušnjah iz gostinstva.
Ponudniki, ki bodo oddali ponudbo s predpisano vsebino, bodo povabljeni na razgovor, kjer bodo seznanjeni z oceno njihove ponudbe skladno z merili in bodo lahko podali dodatne informacije v zvezi s ponudbo. Po razgovoru bodo ponudniki pozvani k oddaji končne ponudbe. Cene iz končne ponudbe bodo za ponudnika zavezujoče.
Ponudbe morajo biti poslane v zaprtih kuvertah na naslov Regionalni RTV center Koper Capodistria, Ul. OF 15, 6000 Koper, s pripisom: »Ne odpiraj – Razpis za najem interne restavracije«. Na kuverti mora biti napisan polni naslov ponudnika. Rok za oddajo ponudb je 27. maj 2024 (velja poštni žig). Ponudbe, ki bodo prispele po tem roku, ne bodo upoštevane in bodo neodprte vrnjene pošiljateljem.
RTV Slovenija, Regionalni RTV center Koper Capodistria 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti