Uradni list

Številka 17
Uradni list RS, št. 17/2023 z dne 10. 2. 2023
Uradni list

Uradni list RS, št. 17/2023 z dne 10. 2. 2023

Kazalo

I D 354/2022-30 Os-1198/23, Stran 293
Pri Okrajnem sodišču v Kranju je v teku zapuščinski postopek po pokojnem Jožefu Mezku, roj 6. 8. 1923, državljanu RS, poročenem, umrlem 24. 2. 2022, nazadnje stanujočem Zgornje Bitnje 242, Žabnica.
Zapustnik je bil poročen z Viktorijo Mezek, potomcev ni imel. Starša sta umrla pred zapustnikom. Imel je sorojence Cirila Mezka, Albino Poredoš, Filipa Mezka (umrl pred zapustnikom in zapustil potomca Filipa Stariča), Stanislava Mezka (umrl pred zapustnikom in zapustil potomca Matijo Mezka in Slavico Verlič), Slavico Jeram (umrla pred zapustnikom in zapustila pet otrok), Janka Mezka (umrl pred zapustnikom, potomcev naj ne bi imel), Francko Sedaj (umrla pred zapustnikom in zapustila štiri potomce), Marijo Kutin (umrla pred zapustnikom in zapustila potomca Marijo Grilc in Janeza Kutina), Franca Mezka (umrl pred zapustnikom in zapustil potomce Mojco, Franka in Jožico) in Angelo Pivk (umrla pred zapustnikom in zapustila potomca Pavla in Giovannia). S preostalimi podatki sodišče ne razpolaga.
Sodišču niso znani vsi podatki dedičev II. dednega reda (zapustnikovih nečakov/inj), zato na podlagi določbe 206. člena Zakona o dedovanju poziva morebitne dediče drugega dednega reda oziroma vse, ki mislijo, da imajo pravico do dediščine na podlagi zakona, da se priglasijo sodišču v enem letu od objave tega oklica na oglasni in spletni strani naslovnega sodišča ter v Uradnem listu RS.
Po preteku tega roka bo sodišče zapuščinski postopek nadaljevalo in zaključilo na podlagi razpoložljivih podatkov v spisu.
Okrajno sodišče v Kranju 
dne 17. 1. 2023 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti