Uradni list

Številka 49
Uradni list RS, št. 49/2022 z dne 8. 4. 2022
Uradni list

Uradni list RS, št. 49/2022 z dne 8. 4. 2022

Kazalo

Ob-2044/22, Stran 1167
Občina Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 5, 1410 Zagorje ob Savi, na podlagi Odloka o proračunu Občine Zagorje ob Savi za leto 2022 (Uradni list RS, št. 205/21) in Pravilnika o postopkih za izvrševanje proračuna Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 50/07, 114/07 – ZIPRS, 61/08, 99/09 – ZIPRS, 3/13, 81/16, 11/22), objavlja
javni razpis 
za sofinanciranje organizacije in izvedbe javne prireditve – Prvomajsko srečanje občank in občanov na Plešah 
I. Predmet javnega razpisa
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje organizacije in izvedba javne prireditve:
1. Prvomajsko srečanje občank in občanov na Plešah, 1. 5. 2022.
Izvedba razpisane prireditve obsega organizacijsko tehnični in programski del.
II. Organizacija in izvedba prireditve Prvomajsko srečanje občank in občanov na Plešah, 1. 5. 2022 obsega:
– prijava prireditve ter pridobitev ustreznih dovoljenj za izvedbo prireditve,
– zagotovitev in plačilo glasbenega izvajalca, vključno s prijavo SAZAS, IPF,
– zagotovitev gostinske ponudbe za nastopajoče,
– zagotavljanje gostinske ponudbe za obiskovalce prireditve,
– ureditev prireditvenega prostora,
– zagotavljanje varnosti na prireditvi, skladno z vsemi varnostnimi predpisi, zagotovitev redarske službe in zagotovitev nujne zdravstvene pomoči v času trajanja prireditve,
– zagotovitev in postavitev prenosnih WC kabin,
– postavitev košev za odpadke, čiščenje prireditvenega prostora ter odvoz komunalnih odpadkov ter
– ostale zahteve, razvidne iz razpisne dokumentacije ter obveznosti, ki so potrebne za uspešen in nemoten potek prireditve.
Prireditev mora biti izvedena na Plešah, dne 1. 5. 2022.
III. Pogoji in merila
Natančni pogoji in zahteve, kaj mora ponudnik zagotoviti, so opredeljeni v razpisni dokumentaciji.
Ponudba mora vsebovati vse podatke, dokazila in priloge, navedene v razpisni dokumentaciji ter mora biti izdelana izključno na obrazcih iz razpisne dokumentacije. Ponudniki so lahko fizične in pravne osebe, ki so registrirane in imajo ustrezno dovoljenje za opravljanje dejavnosti, ki je predmet razpisa.
Ponudniki morajo ponuditi celotno organizacijo in izvedbo razpisane prireditve. Ponudbe, ki bodo vsebovale zgolj izvedbo organizacijsko tehničnega ali izvedbo programskega dela bodo izločene.
Ob izpolnjevanju vseh pogojev iz razpisne dokumentacije, bodo pri izbiri ponudbe uporabljena naslednja merila:
– večji delež lastnih oziroma sponzorskih sredstev,
– program ponujene prireditve, ki v celoti izpolnjuje pričakovanja občine, upoštevaje pogoje iz razpisne dokumentacije in mnenje strokovne komisije,
– izkušnje pri organizaciji vsebinsko in po obsegu podobnih prireditev.
Po zaključku prireditve izvajalec posreduje končno vsebinsko in finančno poročilo s priloženimi dokazili – ftk. računov v višini sofinanciranih sredstev.
IV. Okvirna višina sredstev
Okvirna višina sredstev, ki je na razpolago za sofinanciranje razpisane prireditve znaša: 5.000,00 € z vključenim DDV.
Na osnovi pogojev in meril bo Občina Zagorje ob Savi sofinancirala prireditev v višini razpisanih sredstev. Pogodbeno dogovorjen znesek sofinanciranja bo izvajalcu zagotovljen po izvedbi prireditev, in sicer 30. dan od dneva prejema končnega vsebinskega in finančnega poročila iz prejšnje točke javnega razpisa in dostavi kopij računov in plačil izvajalcem najmanj v višini razpisanih sredstev. Poleg višine razpisanih sredstev sofinanciranja prireditev, bo Občina Zagorje ob Savi zagotovila oglaševanje prireditve v medijih in drugo reklamiranje.
V. Rok za predložitev ponudb
Obravnavane bodo prijave, ki bodo predložene pravočasno in bodo pravilno opremljene. Nepravočasne ali nepravilno opremljene prijave bodo neodprte vrnjene pošiljatelju.
Prijave morajo biti izdelane izključno na obrazcih iz razpisne dokumentacije in predložene do vključno 19. 4. 2022 na naslov: Občina Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 5, Zagorje ob Savi ali do navedenega datuma oddane osebno v sprejemno pisarno občine. Prijave se predložijo v zaprti ovojnici, na kateri mora biti naslov naročnika z vidno oznako »Ne odpiraj – Ponudba na javni razpis – 1. maj«, na hrbtni strani ovojnice pa mora ponudnik navesti svoj naziv/ime in sedež/naslov. Odpiranje bo 20. 4. 2022 in ne bo javno. Prijave bo odprla komisija, ki jo s sklepom imenuje župan.
VI. Ponudniki bodo o izidu razpisa obveščeni najkasneje v roku 3 delovnih dni po sprejemu odločitve. Sklep o izbiri prijave in dodelitvi sredstev na podlagi mnenja komisije izda občinska uprava, o morebitnih pritožbah pa odloča župan.
VII. Dvig razpisne dokumentacije in dodatne informacije
Razpisna dokumentacija je zainteresiranim ponudnikom na voljo na spletni strani občine, vse dodatne informacije pa vsak delovni dan na tel. 03/565-57-20 (Nina Jenko) ali nina.jenko@zagorje.si.
S predložitvijo prijave se šteje, da se ponudnik strinja in sprejema vse pogoje in merila javnega razpisa.
Občina Zagorje ob Savi 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti