Uradni list

Številka 49
Uradni list RS, št. 49/2022 z dne 8. 4. 2022
Uradni list

Uradni list RS, št. 49/2022 z dne 8. 4. 2022

Kazalo

Ob-2032/22, Stran 1136
Na podlagi 15. člena Zakona o nagradah in priznanjih za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti (Uradni list RS, št. 93/05 in 79/17) Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti objavlja
najavo javnega razpisa 
za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2022 
Predmet javnega razpisa je zbiranje vlog za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije.
Razpis začne veljati z dnem najave v uradnem listu in se zaključi v petek, 6. maja 2022 ob 12. uri.
Kandidate za nagrade in priznanja lahko predlagajo fizične in pravne osebe.
O izboru kandidatov za nagrade in priznanja odloča Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti, ki podeli skupno največ 15 nagrad in priznanj.
Razpisna dokumentacija bo od dne objave najave v Uradnem listu Republike Slovenije do izteka prijavnega roka 6. maja 2022 dosegljiva na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-izobrazevanje-znanost-in-sport/javne-objave/.
Odbor Republike Slovenije 
za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti