Uradni list

Številka 11
Uradni list RS, št. 11/2022 z dne 28. 1. 2022
Uradni list

Uradni list RS, št. 11/2022 z dne 28. 1. 2022

Kazalo

Št. 008/2022 Ob-1205/22, Stran 200
Skladno z določili Sklepa Vlade Republike Slovenije o statusnem preoblikovanju Inštituta za geodezijo in fotogrametrijo Fakultete za gradbeništvo in geodezijo v Geodetski inštitut Slovenije (Uradni list RS, št. 84/00), Sklepa o spremembah in dopolnitvah Sklepa Vlade Republike Slovenije o statusnem preoblikovanju Inštituta za geodezijo in fotogrametrijo Fakultete za gradbeništvo in geodezijo v Geodetski inštitut Slovenije (Uradni list RS, št. 26/03, 38/11 in 6/18) ter Statuta Geodetskega inštituta Slovenije, Svet Geodetskega inštituta Slovenije razpisuje delovno mesto
direktorja/-ice
Geodetskega inštituta Slovenije 
Kandidat oziroma kandidatka mora poleg splošnih, zakonsko opredeljenih pogojev, izpolnjevati še sledeče pogoje:
– da ima najmanj izobrazbo, pridobljeno po študijskih programih druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki v skladu z zakonom, ki ureja visoko šolstvo, ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje;
– da ima najmanj pet let delovnih izkušenj s področja dejavnosti inštituta;
– da ima najmanj pet let vodstvenih izkušenj;
– da ima osnovno raven znanja angleškega, nemškega ali francoskega jezika.
Kandidat mora prijavi priložiti vizijo delovanja in razvoja Geodetskega inštituta Slovenije za naslednje mandatno obdobje, ki vsebuje tudi finančni, organizacijski in kadrovski vidik.
Direktorja/-ico imenuje in razrešuje Svet Geodetskega inštituta Slovenije s soglasjem Vlade Republike Slovenije. Mandat traja štiri leta z možnostjo ponovnega imenovanja.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju razpisanih pogojev in kratkim življenjepisom (Europass) naj kandidati pošljejo v osmih dneh od dneva objave razpisa na naslov: Geodetski inštitut Slovenije, 1000 Ljubljana, Jamova cesta 2, za Svet inštituta, s pripisom: »Ne odpiraj-razpis za direktorja/-ico«.
Svet Geodetskega inštituta Slovenije 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti