Uradni list

Številka 153
Uradni list RS, št. 153/2021 z dne 24. 9. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 153/2021 z dne 24. 9. 2021

Kazalo

Ob-2964/21, Stran 2036
Nadzorni svet javnega podjetja Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d.d., objavlja v skladu z 8. členom Statuta javnega podjetja prosto delovno mesto
direktorja (m/ž)
javnega podjetja Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d.d.
Za prosto delovno mesto direktorja družbe se lahko prijavijo kandidati, ki morajo poleg splošnih pogojev, ki jih določajo predpisi s področja delovnega prava, izpolnjevati naslednje pogoje:
– dosežena najmanj 7. stopnja izobrazbe (univerzitetni program ali 2. bolonjska stopnja) družboslovne ali tehnične smeri,
– da ima najmanj štiri leta delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih,
– ustrezne organizacijske in vodstvene sposobnosti,
– da prijavi predloži predstavitev vizije razvoja podjetja in pozna dejavnosti in problematiko javnega podjetja,
– aktivno znanje slovenskega jezika.
K prijavi morajo kandidati obvezno priložiti naslednja dokazila o izpolnjevanju razpisnih pogojev:
– življenjepis v formatu Europass,
– dokazilo o delovni dobi in izkušnjah na vodilnih delovnih mestih,
– fotokopijo dokazila o pridobljeni izobrazbi, iz katerega morajo biti razvidni: stopnja in smer izobrazbe, datum ter številka diplomske listine in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena,
– opis vseh dosedanjih delovnih izkušenj, iz katerega mora biti predvsem razvidno, koliko izkušenj si je kandidat pridobil na vodilnih mestih in na katerem področju, s poudarkom na poznavanju dela na področju gospodarskih javnih služb varstva okolja ter komunalnih dejavnostih,
– predstavitev vizije delovanja in razvoja podjetja.
Izpolnjevanje pogojev kandidatov in izbira se bo presojala na podlagi predloženih dokazil in razgovora s kandidati.
Nepopolne in nepravočasne prijave ne bodo uvrščene v izbirni postopek.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju splošnih zakonskih oziroma razpisnih pogojev s kratkim življenjepisom ter navedbo znanj in veščin, ki so si jih je pridobili in opisom dosedanjega dela morajo kandidati(-ke) oddati priporočeno po pošti v 20 dneh po objavi na naslov:
Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d.d., Kromberk, Cesta 25. junija 1b, 5000 Nova Gorica, s pripisom: Za nadzorni svet – Ne odpiraj!
Direktorja javnega podjetja imenuje nadzorni svet za mandatno dobo štirih let z možnostjo ponovnega imenovanja. Kandidati(-ke) bodo o izboru pisno obveščeni v osmih dneh po opravljeni izbiri.
Zaradi ugotovitve zdravstvene zmožnosti izbranega kandidata za opravljanje dela bo delodajalec na svoje stroške napotil izbranega kandidata na predhodni zdravstveni pregled v skladu s predpisi o varnosti in zdravju pri delu.
V besedilu javnega razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.
Na zahtevo neizbranega kandidata bo vrnjena vsa dokumentacija, ki je bila predložena kot dokaz za izpolnjevanje zahtevanih pogojev.
Nadzorni svet javnega podjetja Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d.d.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti