Uradni list

Številka 131
Uradni list RS, št. 131/2021 z dne 20. 8. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 131/2021 z dne 20. 8. 2021

Kazalo

Št. 014-0002/2021 Ob-2692/21, Stran 1774
Na podlagi 42. člena Zakona o javno zasebnem partnerstvu (Uradni list RS, št. 127/06; ZJZP), 36. člena Zakona o gospodarskih javnih službah (Uradni list RS, št. 32/93, 30/98 – ZZLPPO, 127/06 – ZJZP, 38/10 – ZUKN, 57/11; ZGJS) in 18. člena Odloka o načinu in pogojih izvajanja izbirne lokalne gospodarske javne službe upravljanja s postajališčem za avtodome in sistemom za izposojo električnih koles v Občini Markovci (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 37/21) župan Občine Markovci objavlja
javni razpis 
za podelitev koncesije za opravljanje izbirne lokalne gospodarske javne službe upravljanja s postajališčem za avtodome in samopostrežnim sistemom za izposojo električnih koles MARKOLO 
Naročnik: Občina Markovci, Markovci 43, 2281 Markovci
1. Predmet koncesije: podelitev koncesije za opravljanje izbirne lokalne gospodarske javne službe upravljanja s postajališčem za avtodome in samopostrežnim sistemom za izposojo električnih koles MARKOLO.
2. Vrsta postopka: postopek naročila male vrednosti; objava v Uradnem listu RS.
3. Čas trajanja koncesijskega razmerja: 5 let od sklenitve koncesijske pogodbe.
4. Dostopnost razpisne dokumentacije: na spletni strani Občine Markovci: https://www.markovci.si/objave/58.
5. Način, kraj in čas oddaje prijave
Prijavitelji morajo svoje prijave osebno ali priporočeno po pošti predložiti v določenem razpisnem roku v zaprti ovojnici na naslov: Občina Markovci, Markovci 43, 2281 Markovci. Na prednji strani ovojnice morajo biti navedeno: »Ne odpiraj – Prijava – JR koncesija PZA in MARKOLO«. Na hrbtni strani pošiljke mora biti obvezno naveden naziv in naslov pošiljatelja.
Prijave je potrebno oddati najkasneje do 27. 8. 2021 do 10. ure.
6. Izdelava prijave
Ponudnik mora oddati prijavo na obrazcih, predpisanih v razpisni dokumentaciji in jo izdelati v slovenskem jeziku, prav tako morajo biti v slovenskem jeziku izdelane oziroma priložene vse obvezne sestavine razpisne dokumentacije.
Celotna ponudbena dokumentacija mora biti natipkana ali ročno čitljivo napisana in podpisana s strani osebe, ki ima pravico zastopanja ponudnika.
Ponudnik lahko svojo prijavo dopolnjuje oziroma spreminja do vključno zadnjega dne razpisnega roka za oddajo prijave.
6.1 Pogoji za pravilnost prijave
Naročnik bo ocenjeval in izbiral izključno le veljavne prijave. Veljavne bodo tiste prijave, ki bodo pravočasne in popolne.
Ponudba ne sme vsebovati nobenih sprememb in dodatkov, ki niso v skladu z razpisno dokumentacijo ali potrebni zaradi odprave napak ponudnika.
Prijava je pravočasna, če je osebno oddana oziroma, če prispe po pošti na naslov naročnika do datuma in ure, določene v razpisu.
Prijava je popolna, če je podana na vseh razpisanih obrazcih in če vsebuje vso dokumentacijo, ki je zahtevana v razpisni dokumentaciji.
6.2 Pojasnila v zvezi z razpisno dokumentacijo
Vsa vprašanja morajo zainteresirani ponudniki posredovati najkasneje do 25. 8. 2021 (do 10. ure) po elektronski pošti na naslov: tajnistvo@markovci.si.
Naročnik bo vse odgovore na postavljena vprašanja objavil na spletni stran Občine Markovci.
7. Spremembe in dopolnitve razpisne dokumentacije
Naročnik lahko najkasneje dva dni pred potekom roka za oddajo prijave spremeni in dopolni razpisno dokumentacijo. Sprememba bo v obliki "Spremembe oziroma Dopolnila" objavljena na spletni strani Občine Markovci.
Naročnik bo v tem primeru po potrebi ustrezno podaljšal rok za oddajo prijave, da bo ponudnikom omogočil upoštevanje dopolnitev oziroma sprememb razpisne dokumentacije. Z odložitvijo roka za oddajo prijave se pravice in obveznosti naročnika in ponudnikov vežejo na nove roke, ki posledično izhajajo iz podaljšanega roka za oddajo prijave.
8. Kriteriji in merila za izbiro ponudnikov
Za izbiro najugodnejše ponudbe bo uporabljeno merilo ekonomsko najugodnejša ponudba.
Merilo za izbor koncesionarja je najugodnejša ponudbena cena javne službe z DDV, ki je predmet koncesije.
9. Ugotavljanje sposobnosti
Pogoji in dokazila za izpolnjevanje pogojev so določeni v razpisni dokumentaciji. V razpisni dokumentaciji so določeni tudi pogoji za predložitev skupne prijave.
Ponudnik mora ponuditi vse storitve, ki jih zajema javna služba. Ponudnik, ki ne bo ponudil vseh storitev, bo izločen iz ocenjevanja.
Strokovna komisija za vodenje postopka razpisa in oceno ponudb po končanem pregledu in vrednotenju ponudb sestavi poročilo ter navede, katere ponudbe izpolnjujejo razpisne zahteve, ter razvrsti te ponudbe s predlogom tako, da je razvidno, katera izmed njih najbolj ustreza postavljenim merilom oziroma kakšen je nadaljnji vrstni red glede na ustreznost postavljenim merilom. Komisija posreduje poročilo občinski upravi, ki izvede upravni postopek za podelitev koncesije po uradni dolžnosti.
10. Koncesijska pogodba: izbrani ponudnik bo dolžan skleniti koncesijsko pogodbo v roku 30 dni po dokončnosti upravne odločbe.
Občina Markovci 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti