Uradni list

Številka 127
Uradni list RS, št. 127/2021 z dne 6. 8. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 127/2021 z dne 6. 8. 2021

Kazalo

Ob-2621/21, Stran 1689
Svet zavoda na podlagi 34. člena Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, s spremembami in dopolnitvami) in 28. člena Statuta Splošne bolnišnice Trbovlje, za mandatno obdobje 4 let, razpisuje delovno mesto
direktorja (m/ž)
Splošne bolnišnice Trbovlje 
Za direktorja bolnišnice je lahko imenovan kandidat, ki izpolnjuje naslednje pogoje:
– končano visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prejšnje) oziroma specialistično izobraževanje po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnje) oziroma magistrsko izobraževanje (druga bolonjska stopnja) oziroma magistrsko izobraževanje po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnje),
– najmanj pet let delovnih izkušenj z ustreznimi organizacijskimi in upravljavskimi znanji.
Kandidat mora k prijavi predložiti dokazila o izpolnjevanju pogojev in tudi življenjepis – v obliki Europass.
Kandidat za direktorja zavoda mora v prijavi podati svoj program dela zavoda za mandatno obdobje in predstaviti način vodenja poslovnega oziroma delovnega procesa.
Kandidat mora v svoji vlogi navesti elektronski naslov na katerega bo prejemal dopise Splošne bolnišnice Trbovlje v zvezi z razpisom (vabila, vloge za dopolnitve ipd.).
Kandidat k prijavi predloži tudi potrdilo, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev.
Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev je treba oddati v roku 8 dni od dneva objave v Uradnem listu Republike Slovenije, in sicer do vključno 14. 8. 2021 (poštni žig) na naslov: Splošna bolnišnica Trbovlje, Rudarska cesta 9, 1420 Trbovlje, s pripisom »Razpis za direktorja bolnišnice – ne odpiraj!«.
Šteje se, da je prijava poslana po pošti pravočasna, če je oddana na pošto priporočeno, in sicer najkasneje zadnji dan roka za prijavo.
Vloge bodo obravnavane zaupno. Kandidati z oddajo vloge soglašajo, da lahko kadrovska komisija zbira in obdeluje posredovane podatke za namen izvedbe postopka iskanja in izbire kandidata za imenovanje direktorja.
Svet zavoda Splošne bolnišnice Trbovlje 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti