Uradni list

Številka 121
Uradni list RS, št. 121/2021 z dne 23. 7. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 121/2021 z dne 23. 7. 2021

Kazalo

Ob-2580/21, Stran 1585
Na podlagi 15. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota (Uradni list RS, št. 14/10 in 74/16) Svet zavoda razpisuje delovno mesto
direktorja/direktorice
javnega zavoda Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota 
Za direktorja/direktorico javnega zavoda je lahko imenovan/-a kandidat/-ka, ki poleg splošnih zakonskih pogojev izpolnjuje še naslednje pogoje: da ima najmanj univerzitetno izobrazbo, da ima najmanj 5 let delovnih izkušenj vsaj na enem področju dela zavoda, da ima sposobnosti za organiziranje in vodenje dela v kolektivu, da ima javno veljavno dokazilo o znanju angleščine ali nemščine ali francoščine na ravni najmanj B1 po evropskem referenčnem okvirju CEFR.
K prijavi na razpis za direktorja/direktorico mora kandidat/-ka priložiti: program dela ter razvoja zavoda za njegovo mandatno obdobje, življenjepis, dokazila o izpolnjevanju pogojev in strateški načrt.
Delovno razmerje z direktorjem/direktorico se sklene za določen čas, za čas trajanja mandata. Mandat direktorja/direktorice traja pet let z možnostjo ponovitve mandata.
Kandidati/-ke naj pošljejo ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev s priporočeno pošiljko najpozneje do 31. 7. 2021 na naslov: Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, Ulica Štefana Kovača 30, 9000 Murska Sobota, z oznako »Prijava na razpis za direktorja/direktorico Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota«.
Kandidati/-ke bodo o izbiri obveščeni najkasneje v 8 dneh po imenovanju.
Svet zavoda Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti