Uradni list

Številka 21
Uradni list RS, št. 21/2021 z dne 12. 2. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 21/2021 z dne 12. 2. 2021

Kazalo

471. Javno naznanilo o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta Spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta industrijskega območja SIP Šempeter, stran 1390.

  
Na podlagi 112. člena Zakona o urejanju prostora (ZUreP-2, Uradni list RS, št. 61/17) ter 29. člena statuta Občine Žalec (Uradni list RS, št. 29/13 in 23/17) župan Občine Žalec s tem
J A V N I M   N A Z N A N I L O M 
obvešča javnost o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta Spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta industrijskega območja SIP Šempeter 
1. člen 
Javno se razgrne dopolnjen osnutek sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta Spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta industrijskega območja SIP Šempeter, (v nadaljnjem besedilu: SD ZN), ki ga je izdelalo podjetje RC planiranje d.o.o. iz Celja, pod št. projekta 10/20 v februarju 2021. V zbirki prostorskih aktov, ki jo vodi Ministrstvo za okolje in prostor mu je dodeljena identifikacijska številka 1727.
2. člen 
Gradivo iz prejšnje točke bo od 19. februarja do 22. marca 2021 javno razgrnjeno:
– v prostorih Urada za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, soba št. 53, Ulica Savinjske čete 5, Žalec,
– v prostorih Krajevne skupnosti Šempeter, Rimska cesta 80, Šempeter v Savinjski dolini in na
– spletnem naslovu: https://www.mojaobcina.si/zalec/razpisi/javna-naznanila/
3. člen 
V času javne razgrnitve ima javnost pravico dajati pripombe in predloge na razgrnjeno gradivo. Pripombe in predloge se lahko do konca javne razgrnitve poda:
– pisno na Urad za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, KS Šempeter ali na elektronski naslov: glavna.pisarna@zalec.si. pri čemer se v rubriki »Zadeva« navedejo ključne besede »Pripomba na javno razgrnitev SD ZN SIP Šempeter«.
– Ustno na javni obravnavi.
Ob oddaji pripomb in predlogov se bodo osebni podatki v skladu s 56. členom ZUreP-2 obdelovali le za namen uveljavitve razgrnjenega prostorskega akta SD ZN ter ne bodo javno objavljeni in bodo varovani v skladu s Splošno evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).
4. člen 
V času javne razgrnitve bo organizirana javna obravnava, ki bo v sredo, dne 17. marca 2021 ob 16. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec. Na javni obravnavi bosta pripravljavec in izdelovalec o vsebini SD ZN podala podrobnejše obrazložitve in pojasnila. Zainteresirana javnost, ki se želi udeležiti javne obravnave mora vsaj 2 delovna dneva pred navedenim datumom javne obravnave to napovedati na elektronski naslov glavna.pisarna@zalec.si ali na telefon 03 713 64 65 in navesti svoje ime in priimek, naslov in telefon ali elektronski naslov, preko katerih bo obveščena o eventualnih spremembah termina ter načina izvedbe javne obravnave glede na priporočila NIJZ.
5. člen 
To naznanilo se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, na spletni strani Občine Žalec (http://www.zalec.si) in na oglasni deski KS Šempeter.
Št. 3502-0005/2020
Žalec, dne 10. februarja 2021
Župan 
Občine Žalec 
Janko Kos 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti