Uradni list

Številka 104
Uradni list RS, št. 104/2020 z dne 24. 7. 2020
Uradni list

Uradni list RS, št. 104/2020 z dne 24. 7. 2020

Kazalo

D 115/2019 Os-2399/20, Stran 1667
Pri Okrajnem sodišču v Škofji Loki je bil 17. 4. 2019 uveden zapuščinski postopek opr. št. D 115/2019, po pokojni Ivani Mrak, hčeri Janeza, rojeni 17. 10. 1931, šivilji, slovenski državljanki, samski, umrli 3. 4. 2019, nazadnje stanujoči Ljubljanska cesta 20, Škofja Loka.
Po do sedaj zbranih podatkih je bila zapustnica ob smrti samska in brez otrok. Njena starša Janez Mrak in Rozalija Mrak sta umrla pred njo. Imela je enega brata Janeza Mraka, ki je ravno tako umrl pred njo. Po pokojnem zapustničinem očetu Janez Mraku, so stari starši umrli pred zapustnico. Zapustničin oče Janez Mrak je imel sestro Frančiško Porenta, ki je umrla pred zapustnico in je imela štiri otroke Marijo Porenta, Jožeta Porento, Pavla Porento in Franca Porento. Marija Porenta in Jože Porenta sta umrla pred zapustnico. Marija Porenta je imela dva otroka Jano Čop in Marjana Podobnika. Slednji je umrl pred zapustnico in je imel tri otroke Nejca Podobnika, Mojco Podobnik Rozman in Tonija Podobnika Rozmana. Jože Porenta je umrl pred zapustnico in je imel dve hčerki, Ljudmilo Porenta in Natašo Čemažar. Zapustničin oče Janez Mrak je imel tudi tri brate Alojzija Mraka, Urbana Mraka in Antona Mraka, ki so vsi umrli pred zapustnico. Alojzij Mrak je imel sedem otrok Terezijo Bertoncelj, Marijo Mrak, Ano Mrak, Gašperja Mraka, dva Štefana Mraka, Alojzija Mraka, Janeza Mraka. Marija Mrak je umrla pred zapustnico in ni imela otrok. Eden od obeh Štefanov Mrakov je umrl kot otrok, pred zapustnico, samski in brez otrok drugi pa je umrl za zapustnico, ravno tako samski in brez otrok. Pred zapustnico je umrl tudi Alojzij Mrak, ki je bil samski in brez otrok. Urban Mrak je umrl pred zapustnico in je imel dva otroka. Ravno tako je Anton Mrak umrl pred zapustnico, ki je tudi imel otroke. Brata zapustničinega očeta Janeza Mraka, Urban Mrak in Anton Mrak, sta živela v Ameriki in sodišče s podatki o njunih potomcih ne razpolaga. Ravno tako sodišče ne razpolaga s podatki o dedičih tretjega dednega reda po pokojni zapustničini materi Rozaliji Mrak, ki so živeli v Ameriki, Argentini in Franciji.
S tem oklicem sodišče poziva vse neznane dediče tretjega dednega reda po pokojni Ivani Mrak, ki mislijo, da imajo pravico do dediščine, naj se priglasijo sodišču v roku enega leta od objave tega oklica in uveljavijo svojo pravico do dediščine.
Po preteku enoletnega roka bo sodišče nadaljevalo zapuščinsko obravnavo, na podlagi podatkov, s katerimi razpolaga.
Okrajno sodišče v Škofji Loki
dne 2. 7. 2020

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti