Uradni list

Številka 43
Uradni list RS, št. 43/2020 z dne 3. 4. 2020
Uradni list

Uradni list RS, št. 43/2020 z dne 3. 4. 2020

Kazalo

Ob-1834/20, Stran 898
Sprememba 
Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije, Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana, objavlja spremembo pri načinu oddaje prijav na Javni razpis za sofinanciranje slovenskega dela skupnih flamsko slovenskih projektov kjer Flamska fundacija za raziskave (The Research Foundation – Flanders, FWO) deluje v vlogi vodilne agencije.
V Javnem razpisu za sofinanciranje slovenskega dela skupnih flamsko slovenskih projektov kjer Flamska fundacija za raziskave (The Research Foundation – Flanders, FWO) deluje v vlogi vodilne agencije, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 3/20 z dne 17. 1. 2020 in na spletu Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije, se v točki 10. predmetnega javnega razpisa doda nova točka, in sicer točka 10.4., ki se glasi:
»10.4. Način, oblika in rok za predložitev prijave v času izrednih ukrepov zaradi epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19)
V času trajanja začasnih ukrepov v skladu z Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), Uradni list RS, št. 36/20, se pisne vloge lahko vlagajo po elektronski poti brez varnega elektronskega podpisa, če je identiteto vložnika mogoče ugotoviti na drug zanesljiv način. V skladu z navedenim se prijava na javni razpis šteje za podpisano, če bo na elektronski poštni naslov: LA.FWO@arrs.si poslana z verodostojnega elektronskega naslova vodje raziskovalnega projekta ali raziskovalne organizacije in bo priložena izjava vodje raziskovalnega projekta, da je zakoniti zastopnik prijavitelja seznanjen s prijavo raziskovalnega projekta in se z njo strinja.«
Prijava se šteje za pravočasno, če bo na elektronski poštni naslov: LA.FWO@arrs.si oddana do vključno 14. 4. 2020 do 15. ure.
Prijava na javni razpis je formalno popolna, če vsebuje v celoti in pravilno izpolnjen prijavni obrazec ARRS-RPROJ-LA-2020 s pripadajočimi prilogami, ki jih določa ta javni razpis in zgoraj navedeno izjavo vodje raziskovalnega projekta.
Ostalo besedilo predmetnega javnega razpisa ostane nespremenjeno.
Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti