Uradni list

Številka 45
Uradni list RS, št. 45/2019 z dne 12. 7. 2019
Uradni list

Uradni list RS, št. 45/2019 z dne 12. 7. 2019

Kazalo

Št. 430-70/2019 O901 Ob-2592/19, Stran 1574
Javni razpis 
za podelitev koncesije za upravljanje kabelsko-razdelilnega sistema za prenos televizijskega, internetnega ter telefonskega signala v občini Krško
1. Povabilo k oddaji prijave
Občina Krško objavlja povabilo k oddaji prijave v postopku javnega razpisa za podelitev koncesije za upravljanje kabelsko-razdelilnega sistema za prenos televizijskega, internetnega ter telefonskega signala v občini Krško.
Prijavitelje vljudno vabimo k oddaji prijave, ki mora biti v celoti pripravljena v skladu z razpisno dokumentacijo predmetnega javnega razpisa, ki je brezplačno dostopna na portalu javnih naročil eNaročanje in spletni strani Občine Krško.
2. Splošne informacije o javnem razpisu
Koncedent: Občina Krško, CKŽ 14, 8270 Krško.
Ime in predmet javnega razpisa: »Podelitev koncesije za upravljanje kabelsko-razdelilnega sistema za prenos televizijskega, internetnega ter telefonskega signala v občini Krško«.
Številka javnega razpisa: 430-70/2019.
Postopek oddaje koncesije storitve: javno-zasebno partnerstvo po konkurenčnem dialogu składno s 46. členom ZJZP (Zakon o javno-zasebnem partnerstvu, Uradni list RS, št. 127/06) v zvezi z 42. členom ZJN-3, glede na drugi odstavek 3. člena ZJZP ter drugi odstavek 44. člena ZJZP.
Območje izvajanja koncesije: Območje izvajanja storitev je območje celotne občine Krško, kjer se nahaja obstoječe omrežje kabelsko-razdelilnega sistema, vključno s predvidenimi nadgradnjami, kolikor jih javni partner izrecno dovoljuje ali je to opredeljeno v koncesijski pogodbi.
Trajanje koncesije: Koncesijsko razmerje se sklene za določen čas 8 let od 1. 1. 2020 dalje.
3. Zahteve glede vsebine prijave ter kraj in rok za predložitev prijav
Zahteve glede vsebine in oblike prijav ter pogoji za njihovo predložitev, so podane v razpisni dokumentaciji, ki je javno objavljena na portalu javnih naročil eNaročanje, na portalu e-JN in spletni strani Občine Krško.
4. Pogoji: pogoji, ki jih morajo prijavitelji izpolnjevati, in zahtevana dokazila o njihovem izpolnjevanju, so določena v razpisni dokumentaciji. Enako je določeno merilo. Točna opredelitev meril (ponderjev oziroma načina ocenjevanja) bo določena v povabilu k oddaji končnih ponudb v fazi dialoga oziroma ponudbeni fazi.
5. Postopek izbire izvajalca in postavljanje vprašanj v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi javnega razpisa: podrobnejše določbe so navedene v razpisni dokumentaciji.
Občina Krško 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti