Uradni list

Številka 25
Uradni list RS, št. 25/2019 z dne 19. 4. 2019
Uradni list

Uradni list RS, št. 25/2019 z dne 19. 4. 2019

Kazalo

Ob-1996/19, Stran 847
Sprememba 
Slovenski podjetniški sklad objavlja spremembo vsebine Javnega poziva za Vavčer za tržne raziskave tujih trgov, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 11/19 z dne 22. 2. 2019, sprememba javnega poziva objavljena v Uradnem listu RS, št. 16/19 z dne 15. 3. 2019.
Spremembe se nanašajo na naslednjo točko Javnega poziva:
5.3
2. V vlogi mora prijavitelj navesti zunanjega izvajalca, izbranega iz kataloga svetovalcev za tržne raziskave na tujih trgih. Prijavitelj lahko izbere le svetovalca, ki ima v katalogu vpisane reference za tisti trg, za katerega bo prijavitelju izdelal tržno raziskavo, ki bo predmet sofinanciranja po tem javnem pozivu. Katalog zunanjih svetovalcev vodi Slovenski podjetniški sklad. Objavljen je na spletni strani https://www.podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=78
7 Višina sredstev, ki je na razpolago za izvedbo predmeta tega javnega poziva za obdobje 2019–2023 znaša 1.000.000,00 EUR oziroma skladno s proračunskimi zmožnostmi.
Slovenski podjetniški sklad si pridržuje pravico, da lahko:
– javni poziv oziroma pozivno dokumentacijo kadarkoli prekliče ali spremeni,
– začasno ustavi (in naknadno ponovno sprosti) prejemanje vlog na javni poziv,
– ustavi prejemanje vlog za posamezno kohezijsko regijo,
– in sicer z objavo na spletnih straneh Slovenskega podjetniškega sklada oziroma v primeru spremembe javnega poziva tudi v Uradnem listu RS.
Pri primerih iz zgornjega odstavka velja, da spremembe ne veljajo za upravičence, ki imajo že sklenjene pogodbe o sofinanciranju. Slovenski podjetniški sklad vlog, prejetih do datuma spremembe, torej tistih, ki jih je sicer že prejel, a za njih še ni podpisal pogodb, ne bo obravnaval, o čemer bo obvestil prijavitelje. V tem primeru lahko prijavitelji posredujejo novo vlogo, ko Slovenski podjetniški sklad objavi spremembo javnega poziva in/ali oziroma pozivne dokumentacije oziroma ponovno sprosti prejemanje vlog.
Briše se:
Slovenski podjetniški sklad si pridržuje pravico, da lahko javni poziv kadarkoli do sklenitve pogodbe s prijaviteljem prekliče ali spremeni, z objavo na spletnih straneh Slovenskega podjetniškega sklada in v Uradnem listu RS.
9 V kolikor bi znesek zahtevkov vseh prijaviteljev v posameznem letu presegel razpoložljiva letna proračunska sredstva, se bodo zadnji prejeti zahtevki izplačali takoj v začetku naslednjega proračunskega leta.
11 Vlogo je potrebno vložiti na naslov: Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor. Vloga mora biti poslana priporočeno po pošti ali osebno dostavljena na sedež Slovenskega podjetniškega sklada. Glede na datum in čas oddaje priporočene pošte oziroma osebne oddaje bo Slovenski podjetniški sklad vlogi dodelil ustrezno zaporedno številko vloge.
Briše se:
Vlogo je potrebno vložiti na naslov: Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor. Vloga mora biti poslana po pošti ali osebno dostavljena na sedež Slovenskega podjetniškega sklada.
Slovenski podjetniški sklad 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti