Uradni list

Številka 25
Uradni list RS, št. 25/2019 z dne 19. 4. 2019
Uradni list

Uradni list RS, št. 25/2019 z dne 19. 4. 2019

Kazalo

Ob-1968/19, Stran 809
Sprememba 
Energetika Celje, javno podjetje d.o.o., Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje, ki ga zastopa direktor mag. Aleksander Mirt, po pooblastilu Mestne občine Celje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje, ki jo zastopa župan Bojan Šrot, objavlja spremembe javnega razpisa za dodelitev nepovratnih finančnih spodbud 2019 za večjo izkoriščenost distribucijskih sistemov za plin in toploto ter učinkovitejšo rabo energije, objavljenega v Uradnem listu RS, št. 22 z dne 5. 4. 2019; št. 11666/2019, Ob-1850/19, in sicer:
1. Splošno
Razpis je namenjen lastnikom stanovanjskih hiš in etažnim lastnikom stanovanj v večstanovanjskih stavbah na območju Mestne občine Celje (vlagatelj, ki ni lastnik, mora imeti izrecno pisno soglasje lastnika za izvedbo naložbe). Predmet javnega razpisa so tudi nepovratne finančne spodbude samostojnim podjetnikom, pravnim ali fizičnim osebam, ki samostojno opravljajo dejavnost taxi službe kot poklic, za naložbe v predelavo novega ali rabljenega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin ali za nakupe novega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin, ki spadajo v kategorijo B cestnih vozil. Nepovratne finančne spodbude se dodeljujejo za večjo izkoriščenost distribucijskih sistemov za plin in toploto. Vlagatelji morajo vlogo s prilogami oddati pravočasno in po izvedeni naložbi.
2. Predmet javnega razpisa
C. Ukrep in spodbuda na področju taksi služb v Mestni občini Celje
– C1 – Predelava novega ali rabljenega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin
Predmet javnega razpisa so nepovratne finančne spodbude samostojnim podjetnikom, pravnim ali fizičnim osebam, ki samostojno opravljajo dejavnost taxi službe kot poklic, za naložbe v predelavo novega ali rabljenega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin, ki spadajo v kategorijo B cestnih vozil in so registrirana v Republiki Sloveniji. Oseba, ki opravlja dejavnost taxi službe, mora imeti registrirano dejavnost oziroma sedež v Mestni občini Celje.
– C2 – Nakup novega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin
Predmet javnega razpisa so nepovratne finančne spodbude samostojnim podjetnikom, pravnim ali fizičnim osebam, ki samostojno opravljajo dejavnost taxi službe kot poklic, za nakup novega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin, ki spadajo v kategorijo B cestnih vozil in so prvič registrirana v Republiki Sloveniji na ime vlagatelja. Oseba, ki opravlja dejavnost taxi službe, mora imeti registrirano dejavnost oziroma sedež v Mestni občini Celje.
Energetika Celje, javno podjetje d.o.o., po pooblastilu Mestne občine Celje

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti