Uradni list

Številka 48
Uradni list RS, št. 48/2018 z dne 13. 7. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 48/2018 z dne 13. 7. 2018

Kazalo

Ob-2541/18, Stran 1580
Na podlagi sklepa ravnateljice ŠC, OE Srednje šole, Na gradu 4a, 2390 Ravne na Koroškem, mag. Ivanke Stopar, prof., in na podlagi sistemizacije delovnih mest, razpisuje šola za šolsko leto 2018/2019 naslednja
prosta delovna mesta 
1. 1 učitelja-ice praktičnega pouka strojništva z znanji CNC programiranja, za določen in poln delovni čas. Za delovno mesto se zahteva srednje oziroma višješolska izobrazba strojne smeri, opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
2. Učitelja-ice praktičnega pouka s področja preoblikovanja z osnovnim poklicem oblikovalec kovin, za določen in poln delovni čas. Za delovno mesto se zahteva srednja oziroma višješolska izobrazba strojne smeri, opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
3. 1 učitelja-ice za poučevanje praktičnega pouka mehatronike za določen in poln delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva srednješolska oziroma višješolska izobrazba ustrezne smeri, s predhodnim poklicem mehatronik operater, pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
4. 1 učitelja-ice za poučevanje strokovnih predmetov metalurgije za poln in določen delovni čas. Za delovno mesto se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta.
5. 1 učitelja-ice angleškega jezika in družboslovnih predmetov za poln in določen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska izobrazba ustrezne univerzitetne smeri, opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
6. 1 učitelja-ice za pouk umetnostne vzgoje za določen in krajši od polnega delovnega časa. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta.
7. 1 učitelja-ice strokovnih predmetov strojništva za določen in poln delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba strojne smeri, opravljena pedagoško-andragoška izobrazba in strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta.
8. 1 spremljevalca-ko gibalno oviranega dijaka za določen in krajši od polnega delovnega časa. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva srednješolska izobrazba. Delovno razmerje bomo sklenili za dobo enega šolskega leta.
9. 1 učitelja-ico športne vzgoje za krajši od polnega in določen delovni čas. Za zasedbo delovnega mesta se zahteva visokošolska univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit. Delovno razmerje bomo sklenili za čas enega šolskega leta.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 17. 7. 2018 na naslov: Šolski center, OE Srednja šola, Na gradu 4a, 2390 Ravne na Koroškem, s pripisom »Za razpis«. Kandidati morajo prijavi obvezno priložiti potrdilo o nekaznovanosti.
Šolski center Ravne Srednja šola Ravne

AAA Zlata odličnost