Uradni list

Številka 27
Uradni list RS, št. 27/2018 z dne 20. 4. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 27/2018 z dne 20. 4. 2018

Kazalo

Ob-2051/18, Stran 972
Na podlagi 35., 36. in 37. člena Statuta Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana se objavi javni razpis za imenovanje
predstojnika 
strokovne organizacijske enote: Center za mentalno zdravje 
Kandidat za predstojnika strokovne organizacijske enote mora izpolnjevati naslednje razpisne pogoje:
– končano visokošolsko univerzitetno izobraževanje smer medicina,
– končana specializacija z opravljenim specialističnim izpitom na področju psihiatrije,
– najmanj pet let vodstvenih delovnih izkušenj kot specialist psihiater,
– aktivno znanje enega svetovnega jezika,
– najmanj 12 let delovnih izkušenj po opravljenem strokovnem izpitu, doseganje standardov in normativov dela zdravnika, prenos znanja na druge zdravnike in zdravstvene delavce, aktivno sodelovanje z zdravniki in drugimi zdravstvenimi delavci različnih specialnosti in različnih ravni zdravstvene dejavnosti, kreativnost in komunikativnost za uspešno timsko delo, kontinuirano sodelovanje pri vpeljavi izboljšav na delovnem mestu, upoštevaje sorazmernost med stroški vpeljave izboljšav in učinkovitostjo.
Kandidat za predstojnika strokovne organizacijske enote mora svoji vlogi priložiti program strokovnega dela in razvoja organizacijske enote za obdobje njegovega mandata. Mandat predstojnika organizacijske enote je vezan na mandat generalnega direktorja.
Kandidati naj pošljejo prijave v 30 dneh od objave tega razpisa na naslov: Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana, Studenec 48, p.p. 5211, 1001 Ljubljana. Prijava naj bo v zaprti kuverti z oznako »Razpisni komisiji – za razpisano delovno mesto Višji zdravnik specialist PPD3 za opravljanje dela Predstojnika strokovne organizacijske enote«. Upoštevale se bodo pravočasne in popolne vloge z vsemi dokazili (originali ali kopije) o izpolnjevanju pogojev.
Prijavljeni kandidati bodo o izbiri obveščeni v 8 dneh od odločitve o izbiri.
Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti