Uradni list

Številka 66
Uradni list RS, št. 66/2018 z dne 12. 10. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 66/2018 z dne 12. 10. 2018

Kazalo

3188. Spremembe in dopolnitve Meril in normativov za vrednotenje športnih programov v Občini Jesenice, stran 9987.

  
V skladu z Resolucijo o Nacionalnem programu športa v Republiki Sloveniji za obdobje 2014–2023 (Uradni list RS, št. 26/14), Izvedbenim načrtom Nacionalnega programa športa v Republiki Sloveniji 2014–2023, Odlokom o dodeljevanju sredstev za programe s področja športa v Občini Jesenice (Uradni list RS, št. 84/12, 3/14, 9/16 in 6/17) in 14. člena Statuta Občine Jesenice (Uradni list RS, št. 101/15) je Občinski Svet Občine Jesenice na 29. redni seji dne 27. 9. 2018 sprejel
S P R E M E M B E   I N   D O P O L N I T V E   M E R I L   I N   N O R M A T I V O V 
za vrednotenje športnih programov v Občini Jesenice 
1. člen
Merila in normativi za vrednotenje športnih programov v Občini Jesenice (Uradni list RS, št. 6/17) (v nadaljevanju: Merila), se spremenijo in dopolnijo tako, da se:
– na postavki 6.1.5.2.1. Programi športnih društev na področju športne vzgoje otrok in mladine, usmerjeni v kakovostni in vrhunski šport (sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjeni v kakovostni in vrhunski šport), v točki I. Sofinanciranje dela plačila trenerjev, ki izvajajo programe namenjene vzgoji otrok in mladine usmerjene v kakovostni in vrhunski šport (razen hokejskih trenerjev), v Tabeli: Merila za programe športnih društev na področju športne vzgoje otrok in mladine, usmerjeni v kakovostni in vrhunski šport (sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo programe namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport), se zaporedna št. 6 (šest) v celoti črta;
– v točki I. Sofinanciranje dela plačila trenerjev, ki izvajajo programe namenjene vzgoji otrok in mladine usmerjene v kakovostni in vrhunski šport (razen hokejskih trenerjev), za Kriteriji in pred Višino sofinanciranja, doda naslednje besedilo:
»Izvajalec mora predložiti:
1. Program dela:
– razdelanost dolgoročnega programa dela za štiriletno obdobje, v katerem so opredeljeni dolgoročni cilji ter podatki o športnikih vključenih v program
– letni program dela, v katerem so opredeljeni letni cilji, podatki o športnikih – razdelanost z različnimi starostnimi kategorijami športnikov pri čemer je nujno, da program obsega starostne skupine v skladu z značilnostmi in pravili posamezne športne panoge in
2. izjavo, da izvajalec za predlaganega trenerja ne prejema drugih javnih sredstev (pri tem se ne upoštevajo sredstva, ki jih izvajalec dobi na podlagi javnega razpisa za sofinanciranje letnega programa športa).
V kolikor izvajalec ne predloži obveznih prilog, se vloge ne vrednoti in ne sofinancira.«
– v točki II. Sofinanciranje dela plačila hokejskih trenerjev, ki izvajajo programe namenjeni vzgoji otrok in mladine usmerjene v kakovostni in vrhunski šport, besedilo pod zaporedno št. 2 spremeni, tako da se glasi:
»2. izjavo, da izvajalec za predlaganega trenerja ne prejema drugih javnih sredstev (pri tem se ne upoštevajo sredstva, ki jih izvajalec dobi na podlagi javnega razpisa za sofinanciranje letnega programa športa).
V kolikor izvajalec ne predloži obveznih prilog, se vloge ne vrednoti in ne sofinancira.«
2. člen 
Ostalo besedilo Meril ostane nespremenjeno v veljavi.
3. člen 
Te spremembe in dopolnitve Meril in normativov za vrednotenje športnih programov v Občini Jesenice začnejo veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 007-28/2018
Jesenice, dne 10. septembra 2018
Župan 
Občine Jesenice 
Tomaž Tom Mencinger l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti