Uradni list

Številka 69
Uradni list RS, št. 69/2017 z dne 8. 12. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 69/2017 z dne 8. 12. 2017

Kazalo

Ob-3567/17, Stran 2895
Na podlagi 15. člena Zakona o radioteleviziji Slovenija (ZRTVS-1, Uradni list RS, št. 96/05 z dne 28. 10. 2005 in ZRTVS-1A Uradni list RS, št. 9/14 z dne 5. 2. 2014) in 8. ter 9. člena Statuta javnega zavoda Radiotelevizija Slovenija (Uradni list RS, št. 106/06, 9/12, 55/14, 34/15, 3/17) naročnik – RTV Slovenija, objavlja
razpis 
za oddajo prostorov interne restavracije v Ljubljani
Predmet razpisa je oddaja prostorov interne restavracije v najem, za zagotovitev prehrane zaposlenih in gostov RTV Slovenija.
Prostori se nahajajo v kleti Radia Slovenija na Tavčarjevi 17 v Ljubljani (radijski bife) in v 5. nadstropju RTV centra na Kolodvorski 2 v Ljubljani (glavna jedilnica RTV Slovenija).
Skupna velikost najemnih prostorov:
– Bife na Radiu Slovenija: 67,8 m²
– Glavna jedilnica RTV Slovenija:
– bife: 85,3 m²
– menza s kuhinjo: 335,3 m²
– terasa 30,7 m²
Naročnik nudi v uporabo:
– Na Tavčarjevi 17 naslednjo vgrajeno opremo (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, nape nad štedilniki), prav tako pa še naslednji inventar: sušilnik rok, omarica viseča (2x), omara vitrina, pult, stena garderobna, polica (7x), miza, stol barski (4x), hladilnik, bojler, miza klubska, telefon in omarica elektro razdelilna.
– Na Kolodvorski 2 pa naslednjo vgrajeno opremo (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja) brez dodatnega inventarja.
Dostop do najemnih prostorov na Tavčarjevo 17 je prek radijske avle in prehoda pod cesto iz stavbe RTV, Kolodvorska 2. Na Kolodvorsko 2 je dostop preko glavnega vhoda, za tovor pa iz parkirišča (dvorišča) za stavbo s tovornim dvigalom.
Stroški elektrike in telefona bodo ponudniku zaračunani mesečno, glede na porabo.
Stroški vode in odvoz odpadkov (razen bioloških, za katere mora najemnik poskrbeti sam) so dogovorjeni v pavšalnem znesku in niso vključeni v najemnino prostorov.
Ponudnik bo moral na svoje stroške zagotoviti še čiščenja vseh najetih prostorov.
Ponudnik bo moral zagotoviti naslednjo dopolnitev opreme najetih prostorov:
– jedilnica – prti, posode za sol in poper in jedilni servis (krožniki, jedilni pribor)
– točilnica – avtomat za kavo, kozarci, skodelice za kavo in čaj
– kuhinja – posoda in ostali pribor za pripravo hrane
– skladišče – hladilniki za pijačo,
– ostala potrebna oprema za nemoteno obratovanje.
Pogoji za prijavo na razpis:
– Obratovalni čas bifeja na Kolodvorski 2 je od ponedeljka do petka od 6.30 do 18. ure, na Tavčarjevi 17 od 7.30 do 14.30. Ob sobotah, nedeljah in praznikih sta bifeja praviloma zaprta, razen v primerih posebnega dogovora. Vsaka sprememba delovnega časa mora biti vnaprej dogovorjena.
– Obratovalni čas restavracije je od 10. do 16. ure, v soboto, nedeljo in praznike je zaprto.
– Ponudnik mora zagotoviti vsaj tri menije na dan, in sicer mesni, ribji in vegetarijanski, vsak od teh mora zajemati juho oziroma predjed, glavno jed in solato. Nadalje mora ponudnik zagotoviti tri različne malice (samo glavna jed). Možnost naročila za reprezentanco in dodatna ponudba (rogljički, sendviči idr.) bo predmet dogovora.
– Ponudbi mora biti priložen tudi s strani ponudnika predlagan cenik hrane in pijače.
– Ponudnik mora zagotoviti možnost plačila z gotovino, bančnimi karticami in prednaloženo identifikacijsko kartico RTV.
V prostorih Radia in Televizije Ljubljana že obstaja ponudba iz avtomatov (sendvičev, kave, pijače ...), kar bo ostalo tudi po oddaji prostorov, ki so predmet tega razpisa.
Ogled prostorov bo možen vsak delovni dan od 18. 12. 2017 do 22. 12. 2017 med 8. in 11. uro, po najmanj enodnevni predhodni najavi na tel. 01/475-21-39 ali na elektronski naslov: marjan.cuk@rtvslo.si.
Zainteresirani ponudniki naj oddajo svoje ponudbe, v katerih s svojo izjavo potrdijo, da izpolnjujejo naročnikove pogoje.
V ponudbi naj bodo navedene tudi okvirne cene za najemnino, ki so jo pripravljeni ponuditi.
Ponudbe morajo biti poslane v zaprtih kuvertah na naslov: RTV Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, s pripisom: »Ne odpiraj – Za razpis – Ponudba za oddajo interne restavracije«. Na kuverti mora biti napisan polni naslov ponudnika.
Ponudbe morajo prispeti v Vložišče RTV Slovenija do dne 9. 1. 2018, najkasneje do 9. ure. Ponudbe, ki bodo prispele po tem roku, ne bodo upoštevane in bodo neodprte vrnjene pošiljateljem.
Naročnik bo vse ponudbe pregledal in če bo potrebno, od ponudnikov pridobil še dodatne informacije. Po preučitvi dokumentacije in morebitnih dodatnih informacij, bo naročnik najugodnejše ponudnike povabil na pogovor in jih nato pozval k oddaji končne ponudbe.
RTV Slovenija

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti