Uradni list

Številka 16
Uradni list RS, št. 16/2017 z dne 7. 4. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 16/2017 z dne 7. 4. 2017

Kazalo

Št. 014-4/2017-2 Ob-1892/17, Stran 896
Na podlagi drugega odstavka 13. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Kosovelov dom Sežana – kulturni center Krasa (Uradni list RS, št. 86/02, 130/03, 33/10 in 94/11) objavlja Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Občinskem svetu Občine Sežana javni razpis za imenovanje
direktorja 
javnega zavoda Kosovelov dom Sežana – kulturni center Krasa 
1. Uporaba izrazov: v javnem razpisu uporabljeni izrazi v slovnični obliki za moški spol se uporabljajo kot nevtralni za ženski in moški spol.
2. Zavod in kraj opravljanja dela: javni zavod Kosovelov dom Sežana – kulturni center Krasa, Kosovelova ulica 4a, 6210 Sežana. Izbrani kandidat bo delo opravljal v prostorih javnega zavoda.
3. Pogoji za opravljanje dela
Poleg splošnih pogojev za zaposlitev, ki jih določajo splošni delovno pravni predpisi, mora kandidat, ki se bo prijavil na prosto delovno mesto, izpolnjevati še naslednje pogoje:
– najmanj visoka strokovna izobrazba oziroma najmanj izobrazba, pridobljena po študijskem programu prve stopnje v skladu z zakonom, ki ureja visoko šolstvo
– najmanj pet let delovnih izkušenj, od tega najmanj tri leta delovnih izkušenj na delovnih mestih z zahtevano izobrazbo iz prejšnje alineje
– strokovno poznavanje področja dela javnega zavoda
– organizacijske in vodstvene sposobnosti
– predložen program dela (razvojne usmeritve zavoda, svojo vizijo vodenja in organiziranja dela javnega zavoda).
4. Dokazila, ki jih mora kandidat priložiti k prijavi:
1. Kot dokazilo o doseženi izobrazbi kandidat predloži fotokopijo diplome;
2. Izjavo o najmanj petih letih delovnih izkušenj, od tega pa najmanj treh letih delovnih izkušenj na delovnih mestih z zahtevano izobrazbo iz prve alineje 3. točke tega javnega razpisa, iz katere je razviden datum začetka in konca opravljanja dela pri določenem delodajalcu ter opis dela z navedbo stopnje izobrazbe, ki je bila potrebna za opravljanje dela;
3. Program vodenja, delovanja in razvoja zavoda;
4. Življenjepis, v katerem kandidat poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil. Razvidno mora biti strokovno poznavanje področja dela javnega zavoda ter organizacijske in vodstvene sposobnosti. Priložen naj bo tudi europass življenjepis.
5. Rok in naslov za vlaganje prijav in rok za obveščanje o izbiri
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev naj kandidati pošljejo ali osebno vložijo do vključno 18. aprila 2017, do 13. ure, v zaprti ovojnici na naslov: Občina Sežana, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Partizanska cesta 4, 6210 Sežana, s pripisom: »Javni razpis za direktorja Kosovelovega doma Sežana – ne odpiraj«.
Nepravočasno prispele vloge se ne bodo uvrstile v izbirni postopek. Izbirni postopek se opravi s kandidati, ki na podlagi predloženih dokazil izpolnjujejo razpisne pogoje.
O odločitvi Občinskega sveta Občine Sežana bodo kandidati pisno obveščeni najkasneje v roku 15 dni po sprejetju sklepa o imenovanju.
6. Sklenitev delovnega razmerja
Direktorja javnega zavoda imenuje ustanovitelj – Občinski svet Občine Sežana po predhodnem mnenju sveta javnega zavoda.
Izbrani kandidat bo na podlagi akta o imenovanju sklenil pogodbo o zaposlitvi za določen čas, to je za čas trajanja mandata, s predsednikom sveta javnega zavoda. Izbrani kandidat nastopi mandat z dnem 1. 10. 2017. Po preteku mandatne dobe je lahko ista oseba ponovno imenovana za direktorja.
7. Dodatne informacije: morebitne dodatne informacije dobite na tel. 05/73-10-104.
Občina Sežana 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti