Uradni list

Številka 58
Uradni list RS, št. 58/2016 z dne 2. 9. 2016
Uradni list

Uradni list RS, št. 58/2016 z dne 2. 9. 2016

Kazalo

Št. 376-0002/2016 Ob-2904/16, Stran 1956
Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem (v nadaljevanju: najemodajalec) na podlagi 28. in 29. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št.14/07 in 86/10 – ZSPDSLS) in 16. člena Statuta Občine Črna na Koroškem (Uradni list RS, št. 10/06, 101/07, 79/12) objavlja
zbiranje ponudb 
za najem smučišča Črna na Koroškem – vlečnica in brunarica z gostinsko ponudbo za sezono 2016/2017
Naziv in sedež najemodajalca: Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem.
Predmet javnega razpisa: Oddaja v najem Smučišča Črna na Koroškem, ki vključuje vlečnicoinbrunarico z gostinsko ponudbo za sezono 2016/2017.
Rok za oddajo ponudb: 30. september 2016.
1. Povabilo k oddaji ponudbe
Najemodajalec, Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem, vabi vse zainteresirane subjekte, da skladno s tem pozivom, objavljenim v Uradnem listu RS in na spletni strani Občine Črna na Koroškem, oddajo svoje ponudbe.
Predmet zbiranja ponudb je oddaja v najem Smučišča Črna na Koroškem, ki vključuje vlečnico inbrunarico z gostinsko ponudbo, za sezono 2016/2017.
Z izbranim subjektom bo sklenjena najemna pogodba za vlečnico in brunarico za sezono 2016/2017, z možnostjo podaljšanja. Prednost pri izbiri bo imel interesent, ki bo ponudil širši turistični program, dolgotrajnejše sodelovanje in ustreznejše obratovanje, vzdrževanje in obnovo vlečnice in gostinske ponudbe.
Zainteresirani subjekti morajo svojo ponudbo predložiti na naslov Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem.
Ponudba mora biti zapakirana v ovojnici z napisom »Ponudba smučišče – Ne odpiraj«.
Prijavitelji lahko svoje ponudbe oddajo:
– s priporočeno pošto, na naslov Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem, ali
– osebno, v glavni pisarni najemodajalca, v prostorih Občine Črna na Koroškem (Center 101, 2393 Črna na Koroškem).
Za pravočasno se šteje ponudba, ki je bila na sedež Občine Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem, ne glede na način, dostavljena do 30. 9. 2016 do 12. ure.
Vse pravočasno oddane ponudbe bo pregledala s strani najemodajalca imenovana komisija. S ponudnikom, ki bo ponudil širši turistični program in razvoj smučišča, se bodo nato dogovorile vse podrobnosti najema in sklenila najemna pogodba.
Kontakt za dodatne informacije: Irena Nagernik, tajnica občinske uprave, 02/870-48-16, 051/349-787, irena.nagernik@crna.si.
2. Pogoji za oddajo ponudbe
Prijavitelj mora izpolnjevati naslednje pogoje:
– da je registriran za opravljanje žičniške in gostinske dejavnosti,
– da je organizacijsko, kadrovsko in tehnično usposobljen za izvajanje žičniške in gostinske dejavnosti,
– da ima ustrezna dovoljenja za izvajanje dejavnosti, ki so predpisana z zakonom,
– da ima poravnane vse davke, prispevke in druge obvezne dajatve,
– da ni v postopku prisilne poravnave, stečaja ali likvidacije.
Ponudba mora vsebovati dokazila o izpolnjevanju pogojev iz prejšnjega odstavka.
3. Vsebina ponudbe
Ponudba, ki jo odda zainteresirani subjekt, mora vsebovati:
– navedbo imena oziroma firme in naslova ponudnika, kratko predstavitev ponudnika ter kontaktno telefonsko številko,
– matično številko in davčno številko oziroma ID številko za DDV;
– navedbo predmeta za katerega se daje ponudba;
– fotokopijo potrdila o državljanstvu Republike Slovenije za fizične osebe, izpis iz sodnega registra za pravne osebe, ki so registrirane in imajo sedež v RS ali priglasitveni list DURS za samostojne podjetnike, ki ne sme biti starejše kot 6 mesecev,
– potrdilo o poravnanih davkih in prispevkih v Republiki Sloveniji;
– program razvoja smučišča, gostinske dejavnosti in turističnih dejavnosti;
– način obratovanja vlečnice;
– podatke v zvezi z ureditvijo smučarskih prog in gostinskega objekta, vključno z njihovimi pomožnimi objekti in napravami (zasneževanje in podobno);
– izračun usklajenosti kapacitete vlečnic s propustnostjo smučišča;
– predvideni obratovalni čas vlečnice in brunarice;
– podatke o morebitni ostali gostinski in turistični ponudbi, organizaciji letnih dejavnosti ter podatke oziroma načrte za urejanje ali širitev smučarskih prog, in prog oziroma terenov za druge športne aktivnosti.
Ponudba mora biti veljavna najmanj do sklenitve pogodbe.
V primeru, da je interesent iz katere druge države Evropske unije, mora predložiti uradno prevedeno potrdilo o državljanstvu.
4. Razpisna dokumentacija
Razpisana dokumentacija je sestavni del tega poziva in je dostopna na spletni strani najemodajalca Občina Črna na Koroškem na naslovu: http://www.crna.si.
Kontaktna oseb najemodajalca je: Irena Nagernik, tajnica občinske uprave, 02/870-48-16, 051/349-787, irena.nagernik@crna.si.
5. Merila izbire: ponudnik mora izpolnjevati vse zgoraj navedene pogoje in oddati popolno ponudbo, prednost pri izbiri pa bo imel tisti ponudnik, ki bo ponudil širši turistični program, dolgotrajnejše sodelovanje in ustreznejše obratovanje, vzdrževanje, obnovo in razvoj vlečnice ter gostinske dejavnosti na smučišču.
6. Način oddaje ponudb
Ponudba se predloži v zaprti ovojnici z navedbo napisom »Ponudba smučišče – Ne odpiraj«, naslovljeno na najemodajalca, Občino Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem.
Naročniku (vložišče) mora biti vročena (osebno ali po pošti) do izteka roka (datum in ura) določenega v objavi zbiranja ponudb.
Do izteka roka za oddajo je prijavo možno umakniti in predložiti novo.
Občina Črna na Koroškem 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti